Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

En for alle med en travel hverdag

Ernæring & velvære

En ernæringsløsning skapt for ditt travle liv.

Tiden stopper ikke for noen, men som ung og yrkesaktiv vil du vel heller ikke det. Du stortrives med travelheten – hardt arbeid og aktiv fritid. Ambisjoner, fryktløshet og besluttsomhet driver deg til å få mest mulig ut av hvert minutt. Du nyter å ha kontroll over din egen skjebne og fremtid og vite at med riktig tilnærming kan du få til alt: god helse, energi, suksess, vennskap og uforglemmelige opplevelser.

Men for at du skal kunne nå målene dine, må kroppen din være på sitt aller beste. Til syvende og sist må du huske at du skal leve i den samme kroppen hele livet. For å hjelpe deg med dette har NUTRIWAY™ satt sammen tre For Me-pakker: Daily Shine Kit, Immunity Kit og In Charge Kit. Hver av pakkene fokuserer på et viktig område som egner seg for travle livsstiler – strålende hud, støtte til immunsystemet og vitalitet – og er fulle av vitaminer og mineraler så du trygt kan sikte mot nye høyder.

Daily Shine Kit

Gi huden din den støtten den trenger for å skinne like klart som du gjør. Med et balansert innhold av essensielle vitaminer og mineraler, inkludert NUTRIWAY Daily, NUTRIWAY Lecithin E og NUTRIWAY Biotin C Plus, hjelper Daily Shine Kit deg å tilføre næring til huden fra innerst til ytterst så du alltid ser frisk og strålende ut. La oss se litt nærmere på heltene i disse produktene:

  1. NUTRIWAY Daily inneholder vitamin B2 og jod, som bidrar til å vedlikeholde en normal hud.

  2. NUTRIWAY Lecithin E inneholder E-vitamin og lecitin. Vitamin E er en antioksidant som bidrar til å beskytte celler mot oksiderende stress, mens lecitin fungerer som en naturlig emulgator av fettstoffer og er samtidig en god kilde til kolin.

  3. NUTRIWAY Biotin C Plus tilbyr en unik kombinasjon av biotin, vitamin C og kollagen, som sammen bidrar til å opprettholde sunn hud og sunt hår.

Immunity Kit

Lever du et travelt liv med mye på programmet og liten tid å miste? Immunity Kit hjelper deg å holde deg i gang ved å opprettholde kroppens naturlige forsvar med viktige næringsstoffer. Pakken inneholder NUTRIWAY Vitamin C Plus, NUTRIWAY Vitamin D og Mineral Sticks Zinc. La oss se litt mer på hvordan disse tilskuddene kan hjelpe deg å opprettholde immunforsvaret ditt:

  1. Vitamin C Plus inneholder vitamin C, som spiller en viktig rolle i å opprettholde immunforsvarets normale funksjon med antioksidantstøtte og samtidig bidrar til å danne kollagen i huden. Tilskuddet er også utformet for å slippe vitamin C langsomt ut i kroppen for å maksimere opptaket.

  2. Vitamin D støtter immunsystemet og bidrar til å vedlikeholde sterke ben og tenner. Og, som en viktig sidekommentar: Selv om å smøre seg godt inn med solbeskyttelse ofte er viktig om sommeren, kan dette også redusere de D-vitaminene kroppen produserer selv ved hjelp av UV-stråler, så derfor er det viktig å ta D-vitamintilskudd.

  3. Den siste helte i denne pakken er Mineral Sticks Zinc. Sinken i dette produktet bidrar også til å vedlikeholde hud, hår og negler.

In Charge Kit

Du har kontrollen på alt som skjer i ditt travle liv, så gi kroppen din en daglig dose av vitalitet så du klarer å henge med hver dag! In Charge Kit inneholder NUTRIWAY Vitamin C Plus, NUTRIWAY Omega-3 Complex og NUTRIWAY Vitamin B Plus Dual-Action. Denne pakken holder deg i gang med følgende tilskuddshelter:

  1. Vitamin C Plus inneholder vitamin C, som spiller en viktig rolle i å opprettholde immunforsvarets normale funksjon med antioksidantstøtte og samtidig bidrar til å danne kollagen i huden. Tilskuddet er også utformet for å slippe vitamin C langsomt ut i kroppen for å maksimere opptaket.

  2. De konsentrerte fiskeoljene i NUTRIWAY Omega-3 Complex er en praktisk måte å få i seg de viktige fettsyrene på – spesielt hvis ditt normale kosthold ikke inneholder 1–2 porsjoner med fisk per uke.

  3. Vitamin B Plus inneholder 100 % av RI (referanseinntaket) av alle de åtte essensielle B-vitaminene. Med sin dobbeltvirkende teknologi sikrer den optimal frigivelse av hvert eneste B-vitamin. Fordelen for deg er at vitaminene slippes langsomt ut i kroppen så du får seks B-vitaminer gjennom åtte timer og føler deg i storform hele dagen.

Beslektet innhold

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår