Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Vi presenterer: Mighty Flex!

Ernæring & velvære

Møt Nutriway-falken som våker over den lykkeligste gården i verden.

Alle gårder trenger en beskytter når skadedyr, for eksempel viltre fugler, blir rampete og angriper plantene på åkrene. Siden de flinke småfuglene snart forstår at fugleskremsler ikke kan bevege seg, bruker mange gårder falker som sikkerhetsvakter.

Mighty Flex er den strenge vokteren på den lykkeligste gården i verden – en bærekraftig gård som dyrker planter for NUTRIWAYTM . Hans superkraft er styrke og smidighet, noe som gjør at han alltid kan yte sitt beste.

På grunn av sin spesielle rolle forstår Mighty Flex hvor viktig det er å få i seg de riktige næringsstoffene for å vokse seg sunn, sterk og glad. Han vet at de gjør at han kan leke og dra ut på spennende eventyr med Perfect Harmony og de andre vennene deres på den bærekraftige Nutrilite-gården.

En sunn sjel i et sunt legeme

Selv om barn ikke kan fly, og falker ikke har finmotorikken som skal til for å knyte skolisser, har de en ting felles: de er sterke. Mighty Flex trenger styrken sin til å fly, sveve og stupe hele dagen. Barn trenger styrken sin til å løpe, hoppe og være aktive.

Heldigvis vet Nutriway-falken at NUTRIWAY Chewable Cal Mag er en god – og velsmakende – måte å støtte utviklingen av sterke, sunne ben på. De er helt uten kunstige søtningsstoffer, fargestoffer, smaksstoffer og konserveringsmidler, og er fulle av kalsium fra østersskall, spesielt utviklet for barn over fire år. Bare to tabletter om dagen er nok til å gi:

  1. Kalsium som støtter normal vekst og utviklingen av skjelettet,

  2. Kalsium og magnesium som bidrar til å vedlikeholde en normal benbygning og normale tenner

  3. Magnesium som støtter normal funksjon av muskler og nervesystem

Morsomt hobbyprosjekt!

Vil du hjelpe de små med å holde tennene rene og friske? Med denne snedige Mighty Flex-aktiviteten kan de bruke NUTRIWAY Kids Chewable CalMag-flasken som tannbørsteholder:

  1. Skriv ut og klipp ut Mighty Flex-malen , og følg deretter instruksjonene i den.

  2. Det er det hele! Prøvde du også vårt forrige aktivitetsprosjekt ? Legg ut alle resultatene dine, og tag dem med #nutrikids #happiestfarmonearth på Instagram

Følg med her, så får du møte andre innbyggere på den lykkeligste gården i verden, inkludert en ny figur og et nytt NUTRIWAY Kids-produkt!

Beslektet innhold

Vi presenterer: Perfect Harmony

Ernæring & velvære

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår