Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Velkommen til den lykkeligste bondegården i verden

Ernæring & velvære

Her treffer du Perfect Harmony, og du kan se hvordan hun kan hjelpe barna dine å vokse seg sunne og sterke!

Hvis du ser en sommerfugl på gården, er det et tegn på at alt er i perfekt balanse. Disse vakre vesnene viser seg bare hvis gården er sunn og glad. Perfect Harmony er akkurat en slik sommerfugl.

Perfect Harmony er en fargerik, munter skapning som lever for balanse. Superkreftene hennes kan bare skinne hvis gården fungerer som den skal, når alle elementer arbeider sammen mot samme mål.

Som den som vokter balansen, forstår Perfect Harmony også hvor viktig det er med et variert kosthold. Hun vet at mennesker – og spesielt små mennesker som skal vokse seg store – trenger en lang rekke fargerike matvarer, og hun oppmuntrer barna til å oppfylle disse behovene så de kan vokse seg sunne og glade.

Perfect Harmony og vennene hennes – som du vil høre mer om i månedene som kommer – lever, leker og er ute på eventyr på den bærekraftige Nutrilite™-gården – den lykkeligste bondegården i verden, en bærekraftig gård der de dyrker planter til kosttilskuddene fra NUTRIWAY.

Litt hjelp

Hvorfor trenger barna en sommerfugl til å holde øye med dem hvis et balansert kosthold kan oppfylle næringsmessige behov? Godt spørsmål. Faktisk er det slik at ikke alle barn spiser nok av de gode tingene til å oppfylle kroppens behov. Heldigvis vet Perfect Harmony at NUTRIWAY Kids Chewable Multivitamin er en flott måte å hjelpe med å fylle opp eventuelle huller i næringsinntaket på.

Det tyggbare kosttilskuddet er beregnet på barn over fire år, og er fullt av gode og friske fruktsmaker, men uten kunstige søtstoffer, smaksstoffer eller konserveringsmidler. Bare to tabletter om dagen er nok til å gi:

  1. kalsium til støtte for normal vekst og utvikling av skjelettet

  2. vitamin D for å støtte et normalt fungerende immunsystem og utviklingen av skjelettet

  3. jern til støtte normal kognitiv utvikling

Morsomt hobbyprosjekt!

Ser du etter kreative måter å oppmuntre barna til å ta vitaminene sine på? Med dette morsomme Perfect Harmony-prosjektet kan de gjøre kosttilskuddflasken til en fargerik sommerfugl:

  1. Skriv ut, fargelegg og klipp ut Perfect Harmony-malen .

  2. Fest rektangelet over den forreste enden, hodet over hetten og vingene ut fra sidene av NUTRIWAY-flasken.

  3. Det var det! Legg ut resultatet, og tag deg med #nutrikids #happiestfarmonearth på Instagram

Følg med her, så får du møte andre innbyggere på den lykkeligste bondegården i verden, inkludert en ny person og et nytt NUTRIWAY Kids-produkt!

Beslektet innhold

NUTRIWAY Kids

Videosenter

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår