Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Stocksy

#phytochallenge: da går vi i gang!

Ernæring & velvære

Klar til å utfordre deg selv, utfordre fargene dine og ha det litt gøy? #phytochallenge venter …

Våren er årstiden for farger: blomster som springer ut, fargerike påskeegg og en levende regnbue av fersk frukt og grønnsaker som er klare til å nytes. Det er vanskelig å komme på noe bedre tidspunkt til å slippe fargene til i livet ditt. La oss komme i gang!

Hva er det?

Gjennom april måned vil vår utfordring for fytonæringsstoffer – eller #phytochallenge for dem på innsiden – engasjere, underholde og informere med quizer, oppgaver, fakta, spiselig informasjon og små biter av lærdom for å gi deg sjansen til å ta kontroll over fargene i livet for din egen velvære. Dette initiativet, som finner sted på Facebook , vil utfordre deg med tre spennende innlegg per uke for å øke oppmerksomheten og motivere deg (og kundene dine) til et mer fargerikt kosthold – og liv.

Påsken er tid for farger

© Stocksy

Bare se deg rundt. Påsken handler mye om å fylle livet med farger – blomster, kyllinger, påskeegg, og selvfølgelig deilig påskemat. Så la kreativiteten blomstre og bli med på moroa. Du kan bli utfordret til å lage og legge ut bilde av et måltid med alle de fem fytofargene – gult, rødt, grønt, hvitt og lilla. Du kan også bli bedt om å søke i et 180-graders landskap etter skjulte matplanter. I tillegg til morsomme spill, vil #phytochallenge også omfatte quizer der du kan teste kunnskapene dine om fytonæringsstoffer, samt informativt innhold som kan hjelpe deg til bedre forståelse av temaet.

For å få deg i gang har vi samlet noen fargerike fakta om fytonæringsstoffer her:

  1. Rødt – Tomater er en kilde til vitamin C og fytonæringsstoffet lykopen!

  2. Gult – Gule planter, for eksempel ringblomster, inneholder fytonæringsstoffet lutein.

  3. Lilla – Deilige lilla bær inneholder fytonæringsstoffet antocyanin.

  4. Grønt – Glad i rosmarin? Da har vi gode nyheter – det inneholder fytonæringsstoffet rosmarinsyre, som støtter normal leverfunksjon.

  5. Hvitt – Løk inneholder ikke bare vitamin C, men også fytonæringsstoffet quercetin.

Gå inn på Facebook for å finne ut mer, se hva andre driver med, og oppdag en vakker verden av farger!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår