Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

5 måter å forbedre vinterimmuniteten på

Ernæring & velvære

Hold deg sunn i forkjølelsessesongen.

Det er ingenting som dreper den magiske vinterstemningen raskere enn det å være forkjølt. Den glitrende snøen, sledebjellene og varm sjokolade kan ikke hamle opp med en tett nese eller sår hals. Dessverre er vinteren også sesongen for sykdom. Ikke bli et offer: her er fem topptips til hvordan du kan forbedre immunforsvaret om vinteren samt hvordan NUTRIWAYTM kan hjelpe:

1. Vær føre var

Tiden for å handle er nå! Ikke bare sitt og vent på at viruset skal ta deg. Sett sammen en god plan for immunforsvaret mens du og familien fremdeles er friske. Når dere er i gang, vil det være enkelt å vedlikeholde planen hele vinteren, noe som er viktig siden virusene for forkjølelse og influensa hele tiden går gjennom endringer og mutasjoner.

2. Spis, drikk og vær sunn

Næringsrik mat som nøtter, frø, belgfrukt, sopp, spinat og fargerike frukter og grønnsaker er en god kilde til A-, C-, D- og E-vitaminer, som bygger opp immunforsvaret samt mineraler som sink. Legg til løk, hvitløk, ingefær, kajennepepper og gurkemeie for en ekstra boost, og ikke glem å drikke masse vann, da dette hjelper til med å transportere hvite blodceller dit de trengs.

3. Sett i gang svettekjertlene

Kalde morgener er kanskje ikke det som oppmuntrer mest til trening, men trening vil faktisk styrke immunforsvaret og kroppen samt hjelpe deg å sove bedre – gode grunner til å komme deg ut og sette i gang. Du trenger ikke å pushe for hardt; selv en lang spasertur utendørs kan hjelpe med å holde bakteriene i sjakk.

4. Få deg litt søvn

Når du lukker øynene om kvelden, har kroppen en sjanse til å reparere og fornye cellene og sørge for at de er klare for alt sesongen har på lur. Hvis du hopper over skjønnhetssøvnen, vil du ifølge en studie utført av Carnegie Mellon University være mer tilbøyelig til å bli smittet av en av de 200 virusene som står bak vanlig forkjølelse.

5. Få i deg mer C-vitamin

Takket være sine kraftige antioksidanteffekter, er C-vitamin en superhelt for immunforsvaret, noe som er spesielt praktisk om vinteren. I de kalde månedene bør du spise frukt og grønnsaker som rosenkål, kål, rødkål og spanske klementiner. Er du bekymret for at du ikke får i deg nok? Du kan dekke mangler med daglige kosttilskudd. NUTRIWAY har en rekke vitamin C-alternativer som passer for hele familien.

Det beste av alt er at alle NUTRIWAY vitamin C-kosttilskuddene får sin kraft fra en av de rikeste kildene til dette vitaminet – acerola-kirsebær – som dyrkes og høstes inn på bærekraftige Nutrilite-gårder i harmoni med naturen ved hjelp av kjemikaliefrie og bærekraftige jordbruksmetoder.

For voksne gir NUTRIWAY Vitamin C Plus Extended Release opptil åtte timer med støtte i form av C-vitamin. For barn er NUTRIWAY Chewable Acerola C med 30 mg C-vitamin pr. tablett den perfekte starten på vitamintilskudd for barn fra fire år og oppover. Dette formatet passer også ypperlig for voksne som foretrekker tyggetabletter. Nå som du vet hva du må gjøre for å holde deg frisk, er du klar for en morsom julefeiring!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår