Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Grobunn for suksess

Ernæring & velvære

Et globalt nettverk av bærekraftige gårder produserer råvarer for et blomstrende merke

Visste du at NUTRIWAYTM er det eneste globale merket innen vitamin- og kosttilskudd som dyrker, høster og behandler planter på sine egne, sertifisert bærekraftige gårder?* Etableringen av disse gårdene og de strenge forsknings- og jordbrukspraksisene startet allerede på 1950-tallet.

Bærekraftig jordbruk

Bærekraftige aktiviteter på gårdene lar naturen kontrollere naturen. Giftige insekt- eller plantevernmidler er forbudt. I stedet introduseres naturlige rovdyr, som marihøner, til avlingene for å kontrollere pester som bladlus. Falker som bor på området fanger andre uønskede skadedyr.

Omdømmet til den høye kvaliteten og respekt for naturen har uten tvil bidratt til suksessen av NUTRIWAY-merket og NUTRIWAY DOUBLE XTM, som nå feirer sitt 70. jubileum.

NUTRIWAY-gårder – en tidslinje

1950-tallet til 1970-tallet – de første acerolakirsebærgårdene ble etablert på Hawaii på 1950-tallet, men ble deretter flyttet til Puerto Rico sent på  1970-tallet; Lakeview Farm i California ble kjøpt opp av NUTRIWAY og var kronjuvelen i varemerkets gårdsdrift frem til 2013.

1980-tallet til 1990-tallet – DOUBLE X Food Supplement, støttet av Amway Corporation-markedsføring, sto for halvparten av alle NUTRIWAY-produktsalg i  1984. Det hadde blitt lagt planer om å gjøre det internasjonalt. Produktets økende popularitet utløste en imponerende utvidelse av gårdsbruk for å forsyne plantekonsentrater, inkludert acerola, alfalfa, brønnkarse og persille. Det ble kjøpt opp land i Brasil i 1998 for å dyrke mer acerola og andre tropiske frukter.

2000 og utover – Mange av hovedoppgavene til Lakeview Farm – som å dyrke store mengder alfalfa og andre kjerneavlinger – ble flyttet til Trout Lake Farm i staten Washington. I dag er dette den største sertifiserte urtegården i USA, hvor det dyrkes opptil 70 ulike planter. Gården i Brasil har blomstret og blitt en av de største acerola-gårdene i verden.

Carls arv

Alle NUTRILITE-gårdene i Mexico, Brasil og USA er nå sertifisert som bærekraftige. NutriCert™ er et eksklusivt sertifiseringsprogram innen jordbruk som sørger for at alle partnergårder følger de samme strenge prosedyrene for å garantere den samme høye standarden innen både kvalitet og bærekraftighet – dette er arven til NUTRILITE/NUTRIWAY-grunnleggeren Carl F. Rehnborg og standardene han opprinnelig satte seg et mål om for syv tiår siden. Sammen danner NUTRILITE-gårdene og over 90 NutriCert- bærekraftige gårder verden rundt – på alle kontinenter bortsett fra Antarktis – et vidstrakt globalt nettverk og en avlingskilde for NUTRIWAY-kosttilskudd.

*Euromonitor International Limited. Basert på en gjennomgang i 2016 av produsenter av globale vitamin- og kosttilskudd, deres eierskap av hele produksjonsprosessen, fra gård til produksjon, i tillegg til bærekraftig sertifisering av produkter.

Beslektet innhold

La oss feire!

Ernæring & velvære

Mer

Ypperlige røtter

Ernæring & velvære

Mer

Hollywood star DOUBLE X

Ernæring & velvære

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår