Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Ypperlige røtter

Ernæring & velvære

Hvordan én manns nysgjerrighet førte til utviklingen av et kosttilskudd i toppklasse

Det var i Kina på 1920-tallet at Carl F. Rehnborg for første gang utviklet en fascinasjon for forholdet mellom hvor og hvordan folk levde og hvilken effekt dette hadde på deres velvære. Carl merket at de som bodde i landlige områder med friskere luft og tilgang til ferskvarer, var sunnere enn de som bodde i byer. Han la til og med merke til at kyrne som beitet på landet, og levde kun på alfalfa og rent vann, hadde skinnende blank pels og produserte mengder av god melk av høy kvalitet.

Hans kunnskaper om frisk frukt, grønnsaker og andre planter samt de positive effektene disse har for helsen, førte til hans teori om at planter derfor måtte inneholde visse elementer som ga slike fordeler. Disse elementene hadde fremdeles ikke blitt oppdaget og identifisert, så på den tiden refererte Carl til dem som «assosierte matfaktorer». Nå kaller vi disse sammensetningene for fytonæringsstoffer, og vet mye mer om hvilke planter som gir hvilke typer fytonæringsstoffer.

På slutten av 1920-tallet fortsatte Carl forskningen sin, og hadde rett i sin overbevisning om at hans oppdagelser kunne gjøre mye for å støtte et balansert og ernæringsrikt kosthold og hjelpe med å styrke immunforsvaret mot å føle seg slapp og sliten. Noen år senere lønnet hans fascinasjon og utholdenhet seg, da han utviklet et kosttilskudd i form av vitaminkapsler og mineraltabletter. Grunnlaget var et eksklusivt konsentrat med alfalfa, brønnkarse og persille. Dette supplementet ble lansert på markedet i Nord-Amerika til en pris på USD 20 – eller USD XX – derav det nåværende navnet til det ledende kosttilskuddet NUTRIWAYTM DOUBLE XTM*.

Opp gjennom årene har DOUBLE X fortsatt å utvikles under NUTRIWAY-merkets etos: det beste fra naturen og det beste fra vitenskapen. Den eksakte formelen og emballasjen har blitt endret flere ganger i løpet av de siste 70 årene som det har vært på markedet. I løpet av denne tiden har NUTRIWAY blitt en av de mest pålitelige merkene i Europa for kosttilskudd, og DOUBLE X har blitt rangert som verdens bestselgende kosttilskudd.*

Dette nøkkelproduktet har nå over 30 tillatelige påstander ved lov, etter å ha blitt analysert av US Food and Drug Administration. Den ene av disse påstandene er noe som grunnleggeren av produktet har trodd hele tiden: Kosttilskuddet DOUBLE X hjelper med å holde kostholdet i balanse ved å utfylle poensielle ernæringsmangler.

Du kan også dra fordel av å ta dette høykvalitetsproduktet for å støtte ditt inntak av næringsstoffer. Les flere fakta om DOUBLE X og fortell det til kundene dine.

* Source: Euromonitor International Limited; retail value in RSP terms; all channels, 2016

Beslektet innhold

La oss feire!

Ernæring & velvære

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår