Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

La oss feire 70 år og en revolusjonerende reise! 

Ernæring & velvære

Dette året markerer NUTRIWAY DOUBLE X sitt 70-års jubileum, og det betyr 70 år med et kraftfullt kosttilskudd med røtter fra naturen.

For mange år siden i Nord Amerika, introduserte Carl F. Rehnborg et kosttilskudd på markedet som inneholdt en unik kombinasjon av natur og vitenskap. Carl hadde en dyp forståelse for hvor viktig næring, helse og livsstil er for vårt generelle velvære, og han mente at det kunne forbedres betraktelig med kraften av plantebaserte næringsstoffer. 

I 1948 ledet intensiv forskning til utviklingen av høykvalitets-kosttilskuddet NUTRIWAY™ DOUBLE X™, som revolusjonerte helse- og velværeløsninger med sin unike blanding av multivitaminer, mineraler og fytokjemikalier. Det tok ikke lang tid før det ble hovedproduktet i kosttilskuddsmerket NUTRIWAY.

Her og nå

Vi drar fortsatt nytte av denne revolusjonen. Siden lanseringen har DOUBLE X fortsatt å oppfylle våre stadig skiftende behov. Dette er en av grunnene til at det fortsatt er det mest solgte multivitaminet og multimineralet, med fytokjemikalier fra fire fytokjemikalske fargegrupper.* Den avanserte formelen er fullpakket med 12 essensielle vitaminer og 10 essensielle mineraler, så vel som frukt-, grønnsaks- og urtekonsentrat. Disse hovedingrediensene jobber sammen for å fylle næringsstoffmangler i det daglige kostholdet og støtte en sunn kropp. DOUBLE X gir en rekke fordeler for alle som behøver en ekstra boost av næringsstoffer under stressende livsfaser eller sportsarrangementer, eller om vinteren når energinivået kan være lavt.

Tilbake til naturen

For dagens forbrukere, som generelt sett er interesserte i å vite hvor ingrediensene i kosttilskudd kommer fra, finnes det enda flere grunner til å feire denne spesialist-tilnærmingen. Planteekstraktene brukes ikke bare til å skape kosttilskuddene på en bærekraftig måte, men til og med plantene i seg selv dyrkes, høstes og behandles ved sertifiserte bærekraftige Nutriway-gårder. Bærekraftige måter å dyrke på forsikrer at avlinger får de viktige næringsstoffene de behøver for å skape produkter av høy kvalitet. Gårdene tar i bruk kraften av kjeder med naturlig mat og lar naturen kontrollere naturen, på den måten unngår man bruken av skadelige syntetiske plantevern- og ugressmidler.

Plantene som brukes for å produsere NUTRIWAY-produkter vokser ved våre sertifiserte bærekraftige gårder. 

Der naturen møter vitenskap

Noen ganger behøver naturen en hjelpende hånd, slik at den kan gi oss det beste den har å tilby. Vår langsiktige forpliktelse til å bruke naturen og vitenskap sammen i perfekt harmoni vil forsikre at produkter som DOUBLE X gir best mulig resultat. Når de er høstet og behandlet, vil ingrediensene inspiseres av Nutriway-vitenskapsmenn gjennom et antall tester, og dette sørger for at vi bruker vitenskapens kraft for å maksimere plantenes fordelaktige egenskaper. Denne verdifulle vitenskapelige ekspertisen er nøkkelen til vår pågående forsknings- og produktutvikling.

Vi kombinerer det beste fra fortiden og nåtiden for å vise at fremtiden tilhører DOUBLE X. Er du interessert i å høre mer? Følg med for flere oppdateringer om feiringen av dette enestående produktet og dets historie gjennom årene! 

* Kilde: Euromonitor International Limited; retail value in RSP terms; all channels, 2016

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår