Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
happy family cooking together

Lys i mørket

Varige forbruksgoder til hjemmet

Les videre for å finne ut hvordan gryter fra iCook™ kan gjøre vintermånedene lystigere.

Det er kaldt og mørkt ute. Festlighetene i desember er over, og for mange føles det som om våren aldri vil komme. Du har ringt inn det nye året. Hva nå? Bruk denne stressende tiden av året til sosialt samvær med familie og venner. En idé: inviter alle til å tilberede en mental reise til varmere strøk (se oppskrift til høyre).

Start på riktig vis

Alt du trenger er de riktige ingrediensene, hjelpsomme gjester og et utvalg av iCook-gryter. iCook-grytene er ergonomisk designet og en smart måte å lage mat på. Matlagingsmetoden VITALOK™, sammen med den eksklusive OPTITEMP™ platebasen (kun teflonpanner), gjør at du sparer penger og tid, samtidig som du støtter sunn ernæring.

Sparer tid

Matlagingsmetoden VITALOK skaper en dampforsegling mellom lokket og pannen som bidrar til kortere tilberedingstid. Merk: Å løfte lokket vil bryte forseglingen og forlenge koketiden betraktelig.

Sparer penger

VITALOK vannforsegling og en tredelt base med livstidsgaranti bruker ikke like mye energi og vann som mindre sofistikerte kjeler og panner. Og det betyr sparte penger. Du bør kanskje også prøve ut iCooks stabelkokemetode. Med den forbedrede varmedistribusjonen og varmeledningsevnen til OPTITEMP-basen kan du tilberede et helt måltid bare på én kokeplate.

Støtter sunn ernæring

Fordi VITALOK-metoden bruker mindre vann, koker kjøtt, frukt og grønnsaker i sine egne naturlige væsker og låser inn smak og næringsstoffer. Hvis du bruker for mye væske vil vitaminene og mineralene trekkes ut fra maten og etterlates i vannet. Måltider tilberedt med iCook-gryter ser bedre ut (mer fargerike), smaker deilig og inneholder opptil 30% mer næringsstoffer enn når du lager mat med vanlige gryter.


Varenummer 101098:iCook Family Prestige Set (27 deler) inneholder begynnersettet (Starter), grunnsettet (Basic) og det avanserte settet (Advanced)

Varenummer 101083:iCook 6-Piece Non-Stick Frying Pan Set inneholder tre teflonpanner og tre herdede glasslokk

For mer informasjon om gryteserien fra iCook, gå til Våre varemerker. Og for å se demonstrasjonsvideoer for iCook, gå til filmbiblioteket på websiden Amway Media .

PS: For optimal rengjøring av iCook-grytene anbefaler vi at du bruker oppvaskprodukter fra DISH DROPS™ .

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår