Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Fyr opp under salgene dine

Varige forbruksgoder til hjemmet

Inviter til grillfest med iCook og eSpring og øk sommersalget ditt.

Amway har tre nye varemerkede produkter klare akkurat i tiden til sommeren: et forkle fra iCook™, grillvotter fra iCook og en vannflaske fra eSpring™.
Du vil garantert tiltrekke deg oppmerksomhet neste gang du griller hvis du har på deg et forkle og grillvotter fra iCook. De som liker å grille vil vite hvordan disse vaskemaskinvennlige grillvottene av 100 % bomull ser og kjennes ut: de elegante og artige vottene er svarte med limegrønne detaljer. Og de er like praktiske for tilbereding av et festmåltid som de er et syn for øyet. Du bør også vurdere å servere eSpring-behandlet vann i den nye vannflasken fra eSpring. Flasken er laget av BPA-fri plast, og du kan trygt bruke den utendørs. Ingen fare for knust glass!


Hvorfor reklameartikler?

ABOer bør benytte seg av enhver mulighet til å spre de gode nyhetene om Amway og Amways forretningsmulighet. Og varemerkede artikler er et glimrende salgshjelpemiddel. Det viser seg at kunder som har mottatt reklameprodukter har en tendes til å bestille på nytt raskere – og oftere – enn de som ikke fikk noe. Det er fordi varemerkede produkter er en håndgripelig og varig påminnelse om selskapet og produktene dine. Ikke bare øker de kundebevisstheten, de forsterker budskapet lenge etter at du er ferdig med demonstrasjonen og har gått hjem.

Hvorfor gaveartikler?

Det er større sannsynlighet for at kunder som mottar reklameprodukter vil anbefale deg til venner og kollegaer enn de som ikke får noe. Og, ifølge Promotional Products Association International, kan det å gi bort reklameprodukter øke antallet tilbakeringninger med så mye som 50 prosent. En annen fordel med reklameprodukter er at du kan måle innvirkningen deres. Siden du vet hvem du gav dem til, er det lettere å måle avkastningen din.

Kryssalg

En erfaren ABO vet å anbefale relaterte eller tilhørende produkter når de har en kundes oppmerksomhet. Og hva kan vel være bedre enn å tilby AMWAY HOME™-produkter under grillfesten? Det er gøy å lage mat, men alle de skitne tallerkenene må vaskes etterpå. Så bruk grillingen som en døråpner for DISH DROPS™ Concentrated Dishwashing Liquid. Du trenger kun én flaske - det er nok til å vaske over 30 000 tallerkener!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår