Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Enkel underholdning

Varige forbruksgoder til hjemmet

Amway lanserer iCook 7-Ply Wok, akkurat i tide til julefeiringen.

Den tradisjonelle woken er en tynn, krummet stekepanne som ble oppfunnet i Kina en eller annen gang mellom 1100- og 1400-tallet. Grunnet den uvanlige formen fordeles varmen jevnt over hele pannen og maten tilberedes raskere. Det var viktig for et folk som hadde begrenset med mat og ved.

Oppfyller dagens matlagingsbehov

Amway har tatt dette ærverdige matlagingsredskapet og tilpasset det til vår tid. Det første du vil legge merke til med den nye iCook™ 7-Ply Wok, er at bunnen, i motsetning til en tradisjonell krummet wok, er flat. Den flate bunnen er designet for dagens kjøkken, ikke til bruk over åpen ild, og kan brukes på elektriske og keramiske kokeplater eller gass- og induksjonskokeplater. Wokens syv lag med rustfritt stål og aluminium fordeler varmen jevnere for raskere tilbereding og lavere energiforbruk, og - i likhet med alle andre gryter og panner fra iCook - bruker den VITALOK™-metoden* for å forsegle næringsstoffer, farge og smak. iCook 7-Ply Wok er ekstremt allsidig, og kan brukes til alt fra steking, posjering og brasering til dampkoking.

Gratis tilbehør

iCook 7-Ply Wok kommer med et dampstativ til dampkoking av grønnsaker og fisk samt et lotusblomststativ til å holde maten varm mens du tilbereder andre ingredienser.

Aubergineruller med urter og kremost

Nå som du kjenner til fordelene med iCook 7-Ply Wok, hvorfor ikke underholde vennene dine med å tilberede en deilig forrett?

Ingredienser

2 medium auberginer

AMWAY™ da Carapelli Extra Virgin Olive Oil

100 g revet goudaost

150 g cottage cheese

4 g oppskjært hvitløk

40 g oppskjærte valnøtter

40 g oppskjært koriander, basilikum eller persille

3 g paprika og salt og pepper etter smak

  1. Skyll auberginene og del dem opp i lange, tynne skiver med iCook Chef Knife. Salt skivene og la dem ligge å "svette" i 5 minutter. Skyll av og tørk.

  2. Hell olje i iCook 7-Ply Wok og stek aubergineskivene til de har en brun skorpe. Ta dem av pannen og legg dem på tørkepapir for å fjerne overflødig olje.

  3. Fyll: bland goudaost og cottage cheese i en iCook Mixing Bowl og tilsett hvitløk, urter, valnøtter og paprika. Tilsett salt og pepper etter smak.

  4. Bruk en skje til å fordele fyllet på aubergineskivene, og rull dem sammen. Dryss over urter.

4 porsjoner


*Lokket må være på woken for å oppnå VITALOK-effekten

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår