ABOER I FOKUS
© ©Getty Images

Få mer H2O

Varige forbruksgoder til hjemmet

Hold deg godt hydrert i høyere temperaturer

For å holde oss i form om sommeren, har vi en tendens til å bytte ut tredemøller og treningssykler med gåing eller sykkelturer gjennom naturen for å nyte det varmere været. Varmt og fuktig vær kan imidlertid gjøre at selv de yngre medlemmene av familien føler seg ubehagelig varm. Denne følelsen blir enda sterkere når vi beveger oss.

Hva får oss til å svette?

Forbes magazine forklarer: «Når været blir varmere, begynner kroppen å svette for å regulere temperaturen. I alt har du 2,6 millioner svettekjertler som arbeider for å holde deg avkjølt ved å slippe væsker gjennom porene dine. Nøkkelen er kontinuerlig påfyll av dette væsketapet.»

Hvorfor er hydrering så viktig?

Helseforsikringsselskapet Bupa i Storbritannia oppsummerer: «Du kan ikke overleve uten vann. Det utgjør nesten to tredjedeler av kroppen din og er viktig for at du skal fungere skikkelig. Vann har et bredt spekter av fordeler for kroppen din – alt fra å fjerne avfallsprodukter i urinen til å smøre leddene dine. Det kan også gjøre at huden din ser bra ut.»

Tegn på dehydrering inkluderer:

  1. hyppig hodepine, svimmelhet eller forvirring

  2. muskelkramper

  3. hyppig forstoppelse

  4. ikke behov for å urinere veldig ofte, eller urinen er gul eller en mørkere farge

  5. huden føles tørr eller stram

Hvor mye og hva?

Vi bør få i oss ca. 1,5 til 2 liter væske om dagen og understreke at den beste kilden til alt er vann, ifølge Bupa.

Forbes forteller oss at vi bør «tenke på hydrering som en livsstilsendring. Ta en full vannflaske med deg overalt» og «start og slutt hver dag med et glass vann.»

Likevel er kvaliteten på vannet vi drikker like viktig. Forurensninger som spenner fra kvikksølv til spor av plantevernmidler kan sive inn i kranvann. Den beste forsikringen for familier er å filtrere denne H2O-en med effektiv teknologi. Dra nytte av vår nåværende rabatt på eSpring™ – og oppfordre kundene til å gjøre det samme.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår