Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Home, sweet home

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

Nå som høytidssesongen er over, er det på tide å vaske ut og starte det nye året på friskt vis.

Varemerket AMWAY HOME™ tilbyr en unik serie med høyeffektive klesvask- og rengjøringsprodukter for å gjøre hjemmet ditt skinnende rent. De er kraftige nok til å takle selv de tøffeste flekker, men skånsomme mot miljøet og familien din. Det som skiller AMWAY HOME fra produktene til våre konkurrenter er vår varemerkede BIOQUEST FORMULA™-teknologi. Naturlige ingredienser som kokosnøtt, sitrusfrukter og mineraler betyr at du ikke trenger bekymre deg for farlige dunster og skadelige rester.
Her er våre tre bestselgende AMWAY HOME-produkter.

Rengjøring

Det var her det hele startet for 50 år siden. Det aller første Amway-produktet var universalrengjøringen L.O.C.™ Multi-Purpose Cleaner. Det er svært allsidig, og kan brukes til en rekke rengjøringsoppgaver i hjemmet. Tommelfingerregel: en hvilken som helst overflate som tåler vann kan rengjøres med L.O.C. Multi-Purpose Cleaner.

Oppvask

Oppvaskmiddelet DISH DROPS™ Concentrated Dishwashing Liquid er en flott døråpner, og blant de mest populære første kjøpene til nye kunder. DISH DROPS Concentrated Dishwashing Liquid inneholder kvalitetsrike, kraftige rengjøringsingredienser som både er konsentrerte og biologisk nedbrytbare. Det er tøft mot urenheter, samtidig som det fukter og holder hendene dine myke.

Klesvask

Med sin unike kombinasjon av bioenzymer, biologisk nedbrytbare rengjøringsingredienser, naturlig bløtgjøringsmiddel og en blekemiddeltilsetning, blir SA8™ Premium Concentrated Laundry Powder Detergent kvitt skitt og tøffe flekker. Salgsargument: produktet er dermatologisk testet, og skyller tøyet rent slik at ingen rester kan irritere følsom hud.

For mer informasjon om AMWAY HOME-serien, gå til Våre varemerker .

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår