Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Strålende glass

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

Slik kan en ny og forbedret formel sikre at glassene dine holder seg skinnende rene

De må da være rene, siden de nettopp kom ut av oppvaskmaskinen – etter én time på høy temperatur! Men noen ganger, når vi setter dem i kjøkkenskapet, legger vi merke til at de ser verre ut enn de gjorde da de gikk inn i maskinen.

Etsing på glassene skyldes ikke bare friksjon under oppvasksyklusen, men også kombinasjonen oppvaskmiddel og bløtt vann – og det kan ikke fjernes. Dette, sammen med flekker forårsaket av rester etter oppvaskmiddelet, gjør at du stiller spørsmålet om det er en god idé å noen gang drikke fra dem igjen! Mange av oss tar i disse dager etsing og flekker for gitt. Det kan være frusterende, men vi trenger i det minste ikke vaske glassene for hånd etter maten.

Forbedret yteevne

Heldigvis har forskningsteamet fra AMWAY HOMETM sett nærmere på dette problemet og funnet noen svar – slik at vi, og kundene våre, kan bruke oppvaskmaskinen med trygghet og være stolt over å sette frem glassene våre igjen.

Den originale DISH DROPSTM Tabs-formelen har blitt forbedret og patentert med et unikt flekkreduserende system – så uansett om vannet ditt er hardt eller bløtt, vil flekkene og belegget du har forbundet med bruk av oppvaskmaskinen være historie. Den nye formelen reduserer også sannsynligheten for at etsing skal ødelegge glassene dine, da den har blitt utviklet for å forbedre yteevnen i bløtt vann.

Mer trygghet, mindre emballasje

Pulveret har blitt presset sammen til enkle tabletter innpakket i oppløsbart innpakningspapir, slik at du ikke engang trenger å røre oppvaskmiddelet med hendene. En annen grunn til å bytte til disse nye tablettene er at de er mer miljøvennlige enn forgjengerne: de er presentert i emballasje som er mer kompakt enn før, men du får likevel 60 tabletter i én boks! Du får også en enestående yteevne med disse tablettene på kun 40 grader på oppvaskmaskinen – slik at du kan spare penger på strømregningen!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår