Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

En forbedret favoritt

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

Et av de trofaste klesvaskproduktene fra varemerket SA8 har fått en overhaling.

Naturens farger forandrer seg i takt med årstidsskiftene. De nydelige grønnfargene om våren, de dype, rustaktige fargene om høsten - uansett årstid, så kan naturens skjønnhet ta pusten fra oss. Og mange mennesker kler seg i ulike farger alt etter tiden på året, og reflekterer dermed, kanskje ubevisst, de vakre naturomgivelsene.

Hvis du ønsker å beskytte fargene på klærne dine, er AMWAY HOMETM SA8TM Color Concentrated Laundry Powder Detergent nå, mer enn noen gang før, det rette produktet for deg. Produktet har blitt reformulert, og vil bli relansert denne sesongen.

Hva er nytt?

Det nyformulerte SA8 Color har en ny, mer effektiv og rebalansert polymerbase, som bevarer klare farger bedre, slik at klærne ser nyere ut og holder seg klarere lenger. Duften er den samme og like frisk som før. Du kan enkelt få øye på den forbedrede SA8 Color, fordi innpakningen har et "nytt" ikon. Og i tillegg har en beskrivende papptopp blitt lagt til, slik at produktet er enklere å finne når du leter etter det i vaskekjelleren.

Videodemonstrasjonene er flotte for å synliggjøre fordelene med produktene – og dermed gjøre dem mer troverdige – overfor kundene dine. Det reformulerte SA8 har mange tilhørende demonstrasjoner, til og med en ny WOW-demo:

  1. Ny WOW-demo: SA8 Color "Exploding Crystals"-demonstrasjonen viser hvordan produktet raskt løser seg opp i kaldt vann når det bokstavelig talt "eksploderer" av en skje som senkes ned i vannet, og etterlater seg ingen rester eller klumper. Prøv å finne et konkurrerende produkt med like bra yteevne som det!

  2. Forbedring: "Clarity"-demonstrasjonen viser hvordan SA8 Color-formelen løser seg opp enda raskere og klarere, mens mange konkurrerende pulver sprer og klumper seg. Hvor tror du disse uoppløste partiklene havner?

  3. Fargebevaring: "Color Protection"-demonstrasjonen og "Washcloth Residue"-demonstrasjonen


Nå kan ABOer og deres kunder se frem til å prøve forbedringene vi har foretatt på dette hardtarbeidende produktet. I mellomtiden kan du og dine kunder la dere imponere av dets ytelse i demonstrasjonsvideoene – sjekk dem ut på www.amwaymedia.eu/no .

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår