Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Ren ferielykke

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

Amway sørger for at bilen din ser best mulig ut og holder familien din trygg på veien denne sommeren.

Motoren brummer og den åpne landeveien ligger foran deg. Det er ferietid – på tide å pakke kofferten, hoppe i bilen og dra av gårde på nok et spennende eventyr. Men gjør bilen din en tjeneste før neste tur – Amway vil hjelpe deg med å gjøre deg klar for tur.

Nyt utsikten!

Ingenting er viktigere enn familiens trygghet, og PERMA CLEAR® Windscreen Coating hjelper deg med det. Den er veldig enkel å bruke. Perma Clear fortynnes med vann og tilsettes vindusspylervæskebeholderen, og du er sikret glimrende sikt i alle kjøreforhold – særlig i dårlig vær, når du trenger det som mest.
Perma Clear danner et klebefritt polymerbelegg på frontruten din. Det vil holde ruten krystallklar fra første vindusvisk. Det gjør det også enklere å fjerne døde insekter fra frontruten, og reduserer til og med støyen fra og slitasjen på vindusviskerne.

Gjør den skinnende ren!

Har du lyst til at bilen din skal se ut som om den er ny igjen? AMWAY SILICONE GLAZE™ Car Polish er ingen vanlig polish. Dette er en tilpasset blanding av voks og multisilikoner som skånsomt fjerner skitt, smuss og gammel polish uten å skade finishen på bilen din.
Ikke bare vil bilen din få en flott høyglanspolering, men den vil også få langvarig beskyttelse. Og ikke nok med det, dette allsidige produktet fungerer like bra på båter, campingbilder og hvitevarer – til og med keramiske fliser og benkeplater.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår