Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Vann for livet

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

eSpring er viktig for at du og familien din skal få rent, godt vann.

Ifølge FN har vannkvalitet blitt et globalt problem: "Hver dag tømmes millioner av tonn med utilstrekkelig behandlet avløpsvann og industri- og landbruksavfall ut i vann verden over. Hvert år tilsettes innsjøer, elver og deltaer vekten tilsvarende alle menneskene på jorden – nesten 7 milliarder – i forurensning. Hvert år dør flere mennesker av konsekvensene av forurenset vann enn alle former for vold, inkludert krig – og barn under fem år er de som rammes hardest. Vannkvaliteten på jorden står i fare på grunn av økt befolkningsvekst, utvidede industri- og landbruksaktiviteter og klimaendringer som truer med å påvirke vannets kretsløp."

Rent og sikkert vann er livsviktig for overlevelsesevnen til alle levende organismer. I mennesker spiller det en særdeles viktig rolle for praktisk talt alle organene våre og fem kritiske kroppsfunksjoner: celleliv, kjemiske og metabolske reaksjoner, transport av næringsstoffer, regulering av kroppstemperatur og fjerning av avfall.

Vann bidrar også til vedlikehold av normale fysiske og kognitive funksjoner.

Avansert teknologi

eSpring™ Water Treatment System er et resultat av 20 år med forskning på vannbehandlingsteknologi. Det ble designet og utviklet av Amways ingeniører og forskere, som har over 270 innvilgede eller påventende vannbehandlingspatenter verden over.

Den spesielle UV-lampen i eSpring dreper over 99,99 % av potensielle sykdomsfremkallende, vannbårne bakterier og viruser, og dets USA-patenterte flertrinns kullfilter fjerner effektivt lukten og smaken av klorin, svevestøv og over 140 mulige helsepåvirkende forurensende stoffer.

Vann du kan stole på

eSpring Water Treatment System var det første systemet på markedet som oppfylte tre store vannkvalitetsstandarder hos NSF International/ANSI. For å finne ut mer om vannkvaliteten i ditt land, gå til United Nations Global Environment Monitoring System (GEMS) Water Programme og søk etter GEMStat Global Water Quality database.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår