Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Et kjent navn

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

L.O.C. Multi-Purpose Cleaner har vært vårt bestselgende produkt i mer enn et halvt århundre

Det er fantastisk å tenke på at L.O.C.TM Multi-Purpose Cleaner, som fyller 60 år i år, var ett av de første biologisk nedbrytbare, konsentrerte generelle rengjøringsmidlene på markedet. At et selskap for mer enn et halvt århundre siden allerede var så oppmerksom på sitt ansvar for miljøet, er virkelig imponerende.

Navnet har blitt endret litt, men fremdeles med det samme, hedersrike varenummeret 0001, har L.O.C. Multi-Purpose Cleaner vært et kjent navn for forbrukerne hele tiden siden da – og vårt bestselgende produkt uansett kategori.

Det tar effektivt hånd om smuss og avleiringer på alle vaskbare flater, men er likevel skånsomt mot hendene, takket være sin BIOQUEST-formula med ingredienser fra naturlige planter og mineraler, inkludert kokosolje og salt. Det inneholder ikke fosfater, etsende syrer eller klorholdige blekemidler, og er fullstendig biologisk nedbrytbart. Så hvordan er det best å bruke det til å rengjøre hjemmene våre, sammen med andre produkter fra L.O.C.-serien ?

På badet

Vi kan bruke L.O.C. Multi-Purpose Cleaner til å vaske glasserte fliser, hyller, tannbørsteholdere – ja, faktisk alle vaskbare flater på badet. Og du kan vaske stein-, marmor- eller linoleumsgulv også. Bare bland 30 ml i 5 liter vann i en bøtte, og vask over alle flater før du tørker dem med en myk klut. Du trenger ikke skylle av rengjøringsmiddelet, og det etterlater ingen striper eller rester. For skuring av flekker etter hardt vann eller kalkrester på vasken, i badekaret eller i dusjen, bør du imidlertid la L.O.C. Bathroom Cleaner gjøre jobben.

På kjøkkenet

Du kan trygt bruke L.O.C. Multi-Purpose Cleaner på komfyrer, kjøleskap (inkludert sidene og toppen), benkeplater, vifter og vaskbare vegger. Bruk samme blandingsforhold som ovenfor. Vær oppmerksom på innsiden av kjøleskapet, og ikke vær lat: ta ut hyller, skuffer og annet innhold fra kjøleskapet før du vasker det på innsiden. Tørk av innsiden av skapdørene, i tillegg til hylleflater og inni skuffene – smusset bare glir av. Og ikke glem søppelbøttene, hvor bakteriene elsker å oppholde seg!

I andre rom

L.O.C. Multi-Purpose Cleaner er til stor hjelp med å holde små kriker og kroker i hjemmet fritt for smuss og bakterier. Her er noen ting som kan være lett å glemme:

  1. Fjernkontroller av alle slag

  2. PC-tastatur og nettbrett

  3. Vinduskarmene

  4. På toppen av klesskapet

  5. Malte flater, for eksempel dørkarmer

  6. Lysbrytere

  7. Dørhåndtak

  8. Metallpersienner på kjøkken og soverom

  9. Bladene på takvifter

Seksti år gammelt og fremdeles bestselger! L.O.C. Multi-Purpose Cleaner har vært til bruk i hjem over hele verden siden 1959 – og suksessen ser ut til å fortsette!

Beslektet innhold

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår