Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Fotolia

Din plan for et rent hjem

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

Få med hele familien til å holde hjemmet rent og ryddig..

I disse dager med Corona virus tilbringer vi alle mye mer tid hjemme, og det blir fort synlig – f.eks. med bødsmuler under bordet, støv under sofaen og fingeravtrykk på vinduene. Før du starter kvelden med familien, hva med å lage en liten konkurranse for hele familien, hvem klarer å rydde mest på 20 minutter? Vinneren kan bestemme hvilken film familien skal se senere på kvelden. Involvere hele familien med noen rengjøringsaktiviteter, så alle kan nyte en ren og ryddig kveld sammen.

La tenåringene spraye Glass Cleaner ikke bare på vinduene, men på alle speil, TV-er, datamaskiner og andre skjermer av glass. Dersom du ikke har mer glassrens, kan du lage et naturlig alternativ ved å blande destillert hvit eddik og vann i en sprayflaske (50/50). Når de er pusset, ser du alt så mye bedre – helt uten fingeravtrykk og med en skinnende glans.

De voksne i hjemmet kan friske opp kjøkkenutstyr og vaskbare flater. Løs opp en dose med Kitchen Cleaner, og tørk bort lette mat- og fettflekker. Bruk middelet uten vann når du trenger litt ekstra krefter!

Alle i familien kan gjøre sitt på badet. Med kluter som er fuktet med Bathroom Cleaner kan de mindre barna vaske de nederste flisene og de større kan arbeide litt lenger opp på både vegg og hyller. Imens kan du vaske vasken, dusjen eller badekaret med en sprut av det samme vaskemiddelet.

© Shutterstock

Få alle til å være med på å samle sammen hjemmetekstiler som er klare for vask. Trekk av alt sengetøy, inkludert madrassbeskyttere, ta av trekkene på sofaputene, ta ned gardinene og ta med deg duken fra bordet. Legg alt sammen i kleskurven og sett vaskemaskinen i arbeid.

Så kan dere gratulere hverandre med en high five – godt gjennomført! For mer hints og tips besøk vår Amway sammen hjemmerfra.

https://www.amway.no/together-at-home

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår