Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Et rent valg

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

Nye kunder? Seks effektive, bærekraftige produkter som gjør det enkelt å åpne dører

Når du tilnærmer deg nye kunder, har vi noen flotte produkter som kan hjelpe deg å få samtalen i gang. Se på demonstrasjonene, og demonstrer selv for å se hvor gode resultatene blir!

1. Effektive og bærekraftige

L.O.C.™
Multi-Purpose Cleaner
var det første Amway-produktet som ble lansert av Rich DeVos og Jay Van Andel i 1959 (ordrenummer 0001). Det var ett av de første biologisk nedbrytbare, konsentrerte generelle rengjøringsmidlene på markedet.

Salgspoeng: Denne kraftige bestselgeren skjærer igjennom smuss og skitt og etterlater seg glinsende rene og vaskbare overflater helt uten restprodukter og striper. Ingrediensene er naturlig utvunnet og snille mot hendene.

Demonstrasjon – Spør kunden om du kan få demonstrere på kjøkkenet deres. Ta med deg en myk klut.

2. Virker helt magisk

Sprut av smør, olje og sauser kan ødelegge et favorittplagg. Før du legger plagget i vaskemaskinen, sprayer du rett på flekken med SA8™ PreWash Spray. Den inneholder en unik blanding av løsemidler og overflateaktive stoffer og har en delikat duft av sitrus.

Salgspoeng: Sprayen løfter flekker uten skrubbing eller bløtlegging. Den er spesielt god til å fjerne smuss fra skjortekrager og mansjetter. En flaske med spray kan håndtere 80 skjorter!

Demonstrasjon – Spør om du kan spraye mansjetten på en gammel skjorte, og oppmuntre kunden til å fortelle deg om de blir fornøyd med resultatet etter vask.

3. Allround-kraft

En annen god døråpner er SA8 All Fabric Bleach. Den fungerer som forvask til å hjelpe til med å fjerne flekker fra tekstiler, og er snill mot miljøet (alle ingredienser er biologisk nedbrytbare).

Salgspoeng: SA8 All Fabric Bleach er effektivt på vanskelige flekker. Det er nyttig på kjøkkenet også, og kan fjerne vanskelige te- og kaffeflekker fra kopper og tekanner.

Demonstrasjon – Ta et krus med lette tanninflekker med deg for å demonstrere for kunden.

© Shutterstock

4. Less is more

Et produkt som er lett å demonstrere, er DISH DROPS™ Concentrated Dishwashing Liquid. Det har en behagelig duft av sitrus og inneholder aloe vera og naturlige ekstrakter, så det er snilt mot hendene.

Salgspoeng: Bare én dråpe av dette svært konsentrerte oppvaskmiddelet skjærer gjennom fett og inntørkede matrester og etterlater seg tallerkener, bestikk, glass, kjeler og panner skinnende rene.

Demonstrasjon – Spør om du kan få demonstrere produktet på et krus eller en tallerken som venter på å bli vasket.

5. Krystallklart

SEE SPRAYTM Glass Cleaner er formulert med ammoniakk og avfettingsmidler for å skjære gjennom fett og smuss. Den gjør de aller fleste glassflater som vinduer og speil skinnende rene og blanke.

Salgspoeng: SEE SPRAY Glass Cleaner fungerer på andre overflater også, inkludert plast, keramikk, porselen og krom, så den er ideell til oppfriskning rundt om i huset.

Demonstrasjon – Bruk rengjøringsmiddelet på et lite speil, og hvis kunden er interessert, be om å få vaske en liten del av et vindu eller en annen overflate.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår