Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Få det friskere innendørs

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

Ta en vårrengjøring av hjemmet ditt og frisk opp inneluften

Den årlige vårrengjøringen kan virke som et helteprosjekt, så det er fristende å utsette den så lenge som mulig. Det er mye enklere å gjøre hjemmet plettfritt fra topp til tå når du har en plan.

Skriv ned alle arbeidsoppgavene for ukene fremover, som å kutte ned på klessamlingen, male slitte vegger og selvfølgelig selve rengjøringen, som å fjerne spindelvev fra kjelleren og få vinduene til å skinne. Legg til påminnelser på mobilen hvis du trenger litt ekstra motivasjon!

Her er noen tips for å få deg i gang – og som kanskje vil gi deg litt inspirasjon til oppgavelisten:

  1. Fjern tørt støv med en fuktig klut for å forhindre at støvet flyr i luften. Gjør det samme med glassoverflater, men spray med L.O.C.TM-Glass Cleaner etterpå og poler til det blir imponerende blankt.

  2. Hold alt av mugg unna ved å lufte ut badet regelmessig. Bruk L.O.C. Bathroom Cleaner på overflater og vasken for å fjerne stygge vann- og kalkflekker.

  3. Matlaging kan gjøre kjøkkenoverflater fuktige og fettete – det er dette fuktlaget som tiltrekker seg støv og skitt og som bør fjernes regelmessig. L.O.C. Kitchen Cleaner hjelper med å løse opp vanskelig smuss og etterlater seg en herlig sitrusduft.

  4. Få teppene dine profesjonelt rengjort. Kanskje du støvsuger hver uke allerede, men gi dem en dyprengjøring én gang i året, siden tepper kan absorbere mange giftstoffer over tid.

  5. Bruk en lang fjærkost eller noe passende støvsugertilbehør for å fjerne støv på steder som er vanskelige å komme seg til, som bak radiatorer og mellom persienner.

  6. Vask både innsiden og utsiden av skuffer og skap. Bland L.O.C. Multi-Purpose Cleaner i en bøtte med vann, dypp og vri kluten og bruk den på alle overflater som trenger det.

Hold giftstoffer ute

Hvorfor ikke lage noen nye husregler? Ikke bruk sko inne. Fottøy kan føre med seg mange smitte- og giftstoffer fra utsiden. Røyk kun utendørs.

Husk at det ikke bare er skitten du kan se som du bør rengjøre. Allergisesongen er i gang for fullt. Forskere sier at også klimaendringer kan produsere flere allergener over tid. Renere luft kan lindre allergisymptomer fra pollen og dyrehår som finner veien inn i hjemmet ditt – se vår februar-artikkel for flere tips.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår