Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

DISH DROPS - det hemmelige våpenet!

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

Finn ut mer om fordelene med produktene fra AMWAY HOME Oppvask.

Fargen på trærne er kanskje i ferd med å endre seg, men det betyr ikke at du må slutte å grille ute sammen med venner eller familie. Når du begynner å grille koster du kanskje på deg et smil også, vel vitende om at DISH DROPS™-produkter vil være der for å hjelpe deg med å fjerne grillfettet og matrestene.

Slik hjelper det

Dette kraftproduktet er tøft mot skitt og skånsomt mot hendene. Fra det øyeblikket du bruker DISH DROPS Concentrated Dishwashing Liquid, vil du merke forskjellen. Bare en dråpe eller to vil etterlate oppvasken din skinnende ren og med en frisk duft av sitron hengende i luften. Synergien mellom produktets bladmynteekstrakt, aloe vera, alfahydroksisyre samt kokosnøttbaserte rengjøringsmidler, alle patenterte, forbedrer den skånsomme effekten på huden. Dessuten kommer 84 % av aktive ingredienser i denne høykonsentrerte væsken fra naturlige kilder. DISH DROPS Concentrated Dishwashing Liquid kan til og med brukes i kaldt vann. Og visste du at dette produktet fikk et patent på grunn av sine spesielle formler, som forbedrer oppløselighet, ytelse ved bruk av hardt vann samt skumming, fremmer sunn hud og motvirker irritasjon fra surfaktanter?

Og det er mer

For å gjøre det mer praktisk kommer DISH DROPS Automatic Dishwasher Powder i en kompakt boks som det er lett å lagre, og DISH DROPS Automatic Dishwashing Tablets, med sine åtte essensielle rengjøringsegenskaper*, har en innpakning som brytes ned i vann og løser seg opp allerede ved 40 °C. Det er enkelt å bruke - du trenger bare én tablett. Begge produktene inneholder ikke fosfat eller perborat, og produktenes aktiverte oksygen- og duoenzym-formel hjelper til med å fjerne flekker og belegg fra hardt vann.

Skrubbevenn

Et annet fint produkt å tilby kunder er DISH DROPS SCRUB BUDS™ Stainless Steel Scouring Pads. De spunnede trådene i rustfritt stål av høy kvalitet både varer lenge og er motstandsdyktige mot rust. De er holdbare og gjenbrukbare, varer dobbelt så lenge som skurebørster i metall og fire ganger lenger enn stålull. Fordi de er enkle å skylle rene, og til og med kan plasseres i oppvaskmaskinen, begynner SCRUB BUDS ikke å lukte så fort som vanlig stålull gjør. Stainless Steel Scouring Pads er en ekte allrounder. Skånsomme nok til å vaske glass med, og tøffe nok til å fjerne rust og skitt fra metallobjekter – som f.eks. grillen din.

*rengjøringsmiddel, skyllemiddel, saltfaktor, oppvaskrens, beskytter glass, beskytter sølv, løser opp matrester, gir rustfritt stål glans.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår