Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Nye varenummer i senere tid

Hjemmet

Vær oppmerksom på de nye Home Care-varenumrene.

Å få de riktige Amway-produktene til de riktige ABOene er en stor logistisk prestasjon som involverer omfattende planlegging, produksjon og transport. Den belgiske byen Mouscron har blitt sentrum for produksjon av utvalgte flytende Home Care-produkter til Europa. Som en del av denne prosessen har en håndfull varenumre blitt endret på i senere tid.

Flyttingen av produksjonsanlegget betyr at Amway nå produserer og distribuerer totalt ti produkter i Europa, og seks av disse produktene har fått et nytt varenummer i løpet av det siste året.

Vi vil derfor benytte denne muligheten til å minne leserne på nøyaktig hvilke produkter som har endret varenummer. Vi har derfor ført opp de ti Home Care-produktene som for øyeblikket produseres i Mouscron nedenfor, med søkelys på de produktene med nytt varenummer:

Produkt:

Varenummer

SA8™ Delicate Concentrated Liquid Laundry Detergent
Størrelse: 1 liter

110479

DISH DROPS™ Concentrated Dishwashing Liquid
Størrelse: 1 liter

110488

ZOOM™ Spray Cleaner Concentrate
Størrelse: 1 liter

117074 *NY*

AMWAY™ Car Wash
Størrelse: 1 liter

117075 *NY*

L.O.C.™ Bathroom Cleaner
Størrelse: 500 ml

117078 *NY*

L.O.C™. Kitchen Cleaner
Størrelse: 500 ml

117079 *NY*

L.O.C. Glass Cleaner
Størrelse: 500 ml

117080 *NY*

L.O.C. Daily Shower Cleaner
Størrelse: 500 ml

117081 *NY*


Da de gamle varenumrene ikke lenger vil fungere i bestillingssystemet, må du huske de seks nye numrene. Og like viktig, pass på å videreformidle dem til kundene dine. Kun de nye varenumrene er reflektert i produktbrosjyren, prislistene og på Amways webside. Og når du er ferdig kan du lene deg tilbake og slappe av i visshet om at det nye produksjonsanlegget i Mouscron vil ta seg av resten – og at din neste Home Care-bestilling vil bli levert like raskt som før.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår