Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Slik vasker du babyens skittentøy

Hjemmet

Komfort for baby, sjelefred for mor og far

Hvem kunne tenke seg at et så lite menneske kunne lage så mye skittentøy på så kort tid? Alle foreldre vet hvor fort haugen av skitne sparkebukser vokser, mens barnet ditt bare gjør som barn flest. Det betyr at babyklær må vaskes … ofte.

Men før vi bruker de vanlige vaskemidlene for å bli kvitt vanskelige flekker, bør vi tenke oss om. De sterke kjemikaliene i noen av disse vaskemidlene kan irritere babyens sarte hud og forårsake røde flekker og kløe. Heldigvis har Amway løsningen: et vaskemiddel som er spesielt formulert for babyer, og som er skånsomt mot sart hud men tøft mot flekker.

Hvorfor må vi være ekstra forsiktige med babyens hud?

Babyhud er svært sensitiv og ca. 30 prosent tynnere enn voksen hud. Babyhud er ikke i stand til å bevare fuktigheten i huden på samme måte som voksen hud, før barnet kommer omtrent i toårsalderen. Derfor er babyer mer utsatt for miljømessige stressfaktorer som tørt klima, vind, såpe og friksjon fra klær og bleier. Disse faktorene kan irritere babyens hud og føre til utslett og ubehag for babyen din.

Noen babyer har mer sensitiv hud enn andre, og reagerer på fargestoffer, parfyme og vaskemidler. Derfor er hudpleieprodukter for babyer, for eksempel sjampoer og kremer, vanligvis ekstra skånsomme og uten parfyme.

Vær nøye med babyens klær

Det er et par ting du må tenke på for å redusere risikoen for hudirritasjon,

For det første er det en god ide å vaske nye klær og tepper før du kler babyen i dem. Disse klærne har vært ute på en reise før de havnet i handleposen din. Den nye kosepysjen har sannsynligvis tilbrakt en del tid i en fabrikk og på et lager, og deretter på en butikkhylle, og samlet opp basiller og kjemikalier på veien.

Ved å vaske nye klær blir du også kvitt overflødige fargestoffer i syntetiske fibre. Disse overflødige fargestoffene kan forårsake allergiske reaksjoner hos mennesker med sensitiv hud, spesielt babyer.

Enten du vasker tøy før første bruk, eller prøver å bli kvitt flekker, bør du alltid bruke et vaskemiddel som er formulert for sensitiv hud.

Vi foreslår SA8™ BABY Concentrated Liquid Laundry Detergent with Softening Effect fra Amway Home™ . Dette flytende vaskemiddelet er uten fosfater, klor, EDTA, NTA og NPE og fjerner flekker samtidig som det mykner tekstiler. Det er til og med anbefalt for bruk til sensitiv hud av barneleger.

Bra for babyer og bra for deg også!

Den patenterte BIOQUEST-formelen inneholder ikke fargestoffer, klor, fosfater eller optiske hvitgjøringsmidler. Den inneholder derimot aloe vera, en naturlig pleiende stoff som er kjent for å tilføre fuktighet til tørr hud.

Dette vaskemiddelet er også godkjent av Safer Choice-programmet, som betyr at det har flere egenskaper som er positive for både menneskets helse og miljøet, enn konvensjonelle produkter av samme type.

Bonus: vaskemiddelet egner seg ikke bare for babyklær, det er kraftig nok til å virke helt fint på klærne til oss voksne også. Hvis det er skånsomt nok for babyens hud, er det skånsomt nok for deg.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår