Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Overraskende bruksområder for iCook Wok

Hjemmet

Nå kan alle matelskere og wokbrukere glede seg! iCook Wok kan bli det nye allround-redskapet for elleve forskjellige tilberedningsmetoder

Hva tenker du på når du ser en wok? Lynsteking, selvfølgelig. Et raskt og enkelt måltid som kan inneholde nesten hva som helst du har for hånden. Når du skal lage en wokrett, er iCook Wok spesielt god å ha, og sparer deg både tid og krefter. Men er det bare wokretter dette nyttige kokekaret kan brukes til?

Slett ikke.

Elleve overraskende måter å bruke din iCook Wok på

Pannesteking

Når du skal steke store kjøttstykker, bør du bruke lav, jevn varme uten fett eller olje. iCook Wok tar vare på vitaminene i maten ved hjelp av Vitalok-funksjonen, og er en ideell panne for pannesteking ved lave temperaturer.

Ta frem iCook Wok og prøve pannesteking med disse smakfulle meksikanske wrapsene fylt med kylling, løk og paprika .

Posjering

I wok? Ja, hvorfor ikke? Hvis du trenger litt mer plass når du skal posjere, kan iCook Wok bli løsningen. Fyll woken med vann, kok opp vannet over høy varme og reduser deretter temperaturen til middels varme. Pass på at det syder svakt i minst 15 minutter.

Brasering

Når du tilbereder mat i wok, har du optimal fleksibilitet når det gjelder temperatur. Hvis du vil brune maten først og så skru ned varmen og brasere maten langsomt, er det en teknikk iCook Wok håndterer med glans. Denne teknikken er også nyttig når du tilsetter ingredienser i sausen sent i prosessen. Du kan brasere disse av hjertens lyst uten at det du alt har tilberedt går til spille.

Ovnssteking/risting

Dette er kanskje ikke det første du tenker på når du tenker wok, men det er faktisk noe iCook-woken mestrer svært godt. Du kan lett riste smakfulle ingredienser som nøtter eller grønnsaker. Ingrediensene plasseres på den avtakbare risten og lokket holder varmen inne. På denne måten varmes ingrediensene opp fra alle kanter, akkurat som i en ovn. iCook Wok fanger smaken og de helsebringende egenskapene i maten på en bedre måte enn noen ovn kan. Du kan tilberede andre ingredienser i selve pannen under risten, slik at alt blir ferdig samtidig.

Frityrsteking

iCook Wok egner seg også godt til frityrsteking i rikelig med olje, eller du kan steke i mindre olje for å tilberede et sunnere alternativ. Woken er perfekt utformet til å bli fylt med ønsket mengde olje.

Kan vi friste med en deilig appetittvekker? Stek sunne aubergineruller med urter og kremost i iCook Wok. .

Småkoking

Når du småkoker, er det viktig med god temperaturkontroll. Denne metoden er perfekt for gulasjer, chili eller supper. Sauser skal gjerne småkoke en liten stund – noe iCook Wok er perfekt egnet til.

Langtidskoking

Langtidskoking betyr at du småkoker ingrediensene i lang tid uten at de stekes eller brunes først. Kan iCook Wok virkelig brukes til dette også? Selvfølgelig kan den det!

Koking og forvelling

Nå som du vet at du kan ovnssteke, posjere og langtidskoke med iCook Wok, kommer det sikkert ikke som noen overraskelse at du også kan koke og forvelle. La woken stå over jevn varme til væsken koker opp. iCook Wok er konstruert med 7 lag rustfritt stål, slik at maten ikke brenner seg fast i bunnen av woken. Det er likevel best å unngå for høy varme, da dette kan skade woken.

Prøv denne metoden når du lager herlige pakistanske auberginer med yoghurtsaus .

Damping

Sist, men ikke minst kan iCook Wok brukes som dampkoker. Dette gjør du ved å fylle vann i bunnen av woken, sette inn risten med matvarene du vil dampe, legge på lokket og koke opp vannet.

Gir dette inspirasjon? Ta en titt på disse fristende oppskriftene og prøv deg frem med iCook Wok!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår