Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Hvordan bruker du oppvaskmaskinen din så effektivt og miljøvennlig som mulig?

Hjemmet

Vil du ha ren oppvask og like ren samvittighet? Finn ut hvordan de nye Dish Drops TM Automatic Dishwasher Tablets kan hjelpe både oppvasken og planeten.

Alle beslutninger du tar har innvirkning på miljøet. Nå som havet fylles av plast og alle slags uønskede stoffer gjør sin inntreden i miljøer der de ikke hører hjemme, er det avgjørende at vi tar de riktige valgene. Og et av valgene vi må ta, er hvilke oppvasktabletter vi skal bruke. Ja, valget av oppvasktabletter kan faktisk være like viktig som valget av oppvaskmaskin. Hvorfor?

Hver dråpe teller

Når det gjelder bærekraft, er det de små detaljene som teller. For det første er ingrediensene, produksjonsprosessen og emballasjen til et gitt produkt svært viktige.

For det andre er det like viktig å tenke på hvor mye som går til spille, et aspekt som ofte blir glemt. Med Dish Drops™ Automatic Dishwasher Tablets kan du sette din lit til at oppvasken blir ren hver gang – uten synlig etsning av glass i områder med mykt vann eller vannmerker i områder med hardt vann. Derfor trenger du ikke å vaske på nytt hver gang, noe som kan føre til permanent skade på serviset slik at det må kastes før tiden.

© Getty Images

Det er lett å velge riktig, men du må passe på å velge et alternativ der miljøhensyn og ytelse går hånd i hånd. Nye, forbedrede Dish Drops™ Automatic Dishwasher Tablets er for eksempel mer miljøvennlige enn før, og leverer også bedre ytelse.

Den høykonsentrerte «alt-i-ett»-formelen inneholder alle de ingrediensene du forventer i et førsteklasses produkt, Formelen gir fantastiske rengjøringsresultater, selv uten en forvasksyklus. Den er skånsom for miljøet og leverer samtidig utmerket ytelse – selv ved 40 °C. Dessuten er hver tablett innpakket i en oppløselig innpakning og kommer i en resirkulerbar kartong, godkjent av Forest Stewardship Council (FSC). Ikke den verste måten å sørge for at samvittigheten er like ren som oppvasken på.

© Getty Images

Miljøvennlige oppvasktips

Lurer du på om det er mer du kan gjøre for å forbedre det økologiske fotavtrykket ditt?


1. Pass på at du alltid vasker med full maskin

Hvis du alltid fyller maskinen helt før du slår den på, reduserer du antall vaskesykluser du kjører hver uke og sparer både energi og vann.


2. Unngå å skylle serviset før vask

Skrap av matrester, men unngå å skylle serviset før du setter det i oppvaskmaskinen. Dish Drops™-formelen er utformet til å takle matrester og fett. Skylling er vanligvis unødvendig og sløser mye vann.


3. Sørg for at alle filtre og spylearmer er rene

Maksimer effektiviteten til oppvaskmaskinen din ved å sjekke og rengjøre filtrene og spylearmene regelmessig.


4. Reduser temperaturen

Når du vasker serviset ved lavere temperaturer, reduserer du også energiforbruket.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår