Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Prøv denne nye vrien på en tradisjonell gryterett

Hjemmet

Nå som den kalde årstiden ligger bak oss, er det på tide å glede seg over ferskere, mer fargerike matretter fulle av deilige næringsstoffer.

Våren gir oss årets første ferske grønnsaker og urter. Disse er alltid fulle av smak og rike på næringsstoffer. Etter vinterens kraftige, tyngre måltider er det godt å endre litt på ting med retter som er lettere og sunnere.

I vår oppskrift på vårgryte finner du mengder av grønnsaker og friske urter som har høy konsentrasjon av næringsstoffer og tilfører retten fantastisk god smak. Ikke bare smaker den godt, du vil føle det godt å spise den også. Oppskriften tar en tradisjonell, kraftig gryterett og gjør den lettere og friskere så den smaker godt om våren. Vi har også lagt til noen enkle tilpasninger for å gjøre oppskriften veganvennlig.

© StockFood / Bauer Syndication

iCook kokekar er perfekte til å lage ikke bare denne retten, men også en lang rekke andre retter. Med Vitalok-metoden beholder grønnsakene mer av næringsstoffene og smaken. Fuktforseglingen bevarer opptil en tredel mer vitaminer og mineraler enn tradisjonelle tilberedningsmåter, i tillegg til konsistens, farge og smak. Den gode nyheten er at vi har Spring Flash Sale: iCook-sett med 12 % rabatt fra 17. til 24. mars.

Så hvis du er ute etter en rett som gjenspeiler skjønnheten i vårens mest smakfulle gaver, trenger du ikke lete lenger, bare gå til denne oppskriften for en frisk vri på en tradisjonell gryterett. Denne oppskriften metter godt for opptil fire personer.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår