Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

En sann te- og kaffekjenner er tilbake!

Hjemmet

iCook Electric Kettle med digital temperaturkontroll er tilbake i begrenset opplag! Denne vannkokeren er et stilig innslag på ethvert moderne kjøkken – og midt i blinken til en teentusiast

På slutten av 1800-tallet, mens England var i ferd med å komme seg til hektene igjen etter den største snøstormen i manns minne og det ble tatt ut patent på den første rulletrappen, ble verdens første vannkoker avduket. Den var stor og tung, og det tok 12 minutter å koke vann i den – men med dette startet en revolusjon innen elektrisk vannkoking.

Nesten 130 år senere har den beskjedne vannkokeren kommet et langt stykke videre. Den nye iCook Electric Kettle med digital temperaturkontroll som nå er tilgjengelig i et begrenset opplag, representerer det siste trinnet i utviklingen fra upraktisk eksperiment til uunnværlig hjelpemiddel på kjøkkenet. Vannkokeren har et sklisikkert, ergonomisk håndtak, et dobbelt lag av BPA-fritt, termisk isolasjonsmateriale, og innsiden er belagt med rustfritt stål slik at ingen plastdeler kommer i kontakt med vannet. I tillegg har den et smart digitalt berøringspanel som viser vanntemperaturen i sanntid og sørger for en perfekt kopp te eller kaffe hver gang. Nå kan du når som helst lage kaffe og te på profesjonelt nivå hjemme hos deg selv!

Noen har det (litt mindre) hett

Lillefingeren inn eller ut? Melk, fløte eller sitron? Grønn, hvit eller rooibos? Tedrikking er ofte gjenstand for opphetet debatt (ser du hva jeg gjorde der?) Én ting er alle likevel hjertens enige om, og det er at te – uansett type – må trekke ved nøyaktig riktig temperatur. Grunnen til dette er at te med ømfintlige blader blir bedre når den trekkes ved lavere temperaturer, mens sterkere te med blader som har en mer robust overflate, må trekke i varmere vann.

Heldigvis kan du velge hvilken temperatur du vil ha med den strømlinjeformede elektriske iCook-vannkokeren, slik at hver kopp blir perfekt. Ved hjelp av det digitale berøringspanelet, en hold varm-funksjon for variabel temperaturkontroll og et display som viser vanntemperaturen i sanntid, får du nøyaktig riktig temperatur på tevannet. Så alt du trenger å gjøre for å lage en perfekt kopp med te er å følge denne temperaturguiden:

  1. Grønn te – la trekke i 2–4 minutter ved 70–80 °C

  2. Hvit te – la trekke i 4–6 minutter ved 80 °C

  3. Oolong-te – la trekke i 5–8 minutter ved 90 °C

  4. Sort te – la trekke i 4–6 minutter ved 100 °C

  5. Rooibos-te – la trekke i 5 minutter ved 100 °C

Livet består ikke bare av te

Det finnes selvfølgelig andre varme drikker, og det er like enkelt å lage disse med iCook-vannkokeren. Varmt vann med sitron er for eksempel best hvis vannet holder en litt lavere temperatur. Likeledes er kaffebønner på sitt beste når de brygges på 90 °C.

Fra lunkent drikkevann (herlig temperert på 40 °C) til den perfekte temperaturen for te og kaffe – med iCook Electric Kettle med digital temperaturkontroll har du full kontroll. Men husk at vi kun har et begrenset opplag og at vannkokeren derfor bare er tilgjengelig så lenge lageret rekker. Så ikke vent for lenge!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår