Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Miljøbevisst rengjøring av hjemmet

Hjemmet

Amway Home-produktene bringer miljøvennlige løsninger for dine husholdningsbehov

Hold tritt med rengjøringen ved hjelp av en ukentlig plan. Hvis du ikke vil gjøre alt på en gang, kan du dele inn oppgavene, eller rommene, på forskjellige ukedager, for eksempel kjøkkenet på tirsdager, gulvvask på torsdager og klesvask på søndager. Hvis du rydder opp først, blir det mye enklere å gjøre rent. Vurder å lage deg en sjekkliste for rengjøringsoppgavene i hvert rom.

Amways utvalg av husholdningsprodukter har svaret på de fleste husholdningbehov, og produkter som inneholder vårt patenterte BioQuest Formula™. Denne formelen leverer en kraftig og konsentrert rengjøringsløsning med aktive ingredienser istedenfor tomme fyllingredienser og vann, slik at du får mer ut av mindre. Produkter som inneholder vårt BioQuest Formula™ er også helt biologisk nedbrytbare, noe som betyr at de brytes ned naturlig, og de er testet av en hudlege for å sikre at de er skånsomme mot huden.

Bærekraftige produkter

Amway Home-produktene er sertifiserte iht. AISEs krav til bærekraftig rengjøring. Alle produkter som er nevnt i denne artikkelen, er også sertifiserte som "Safer Choice” av det amerikanske miljøverndirektoratet (EPA). Safer Choice-programmet anerkjenner produkter som har flere egenskaper som er positive for menneskets helse og miljøet, enn konvensjonelle produkter av samme type.

© Getty Images

Er du på utkikk etter inspirasjon? Her er et forslag til en ukentlig rengjøringsplan du kan følge rom for rom, i tillegg til alle de miljøvennlige Amway Home-produktene du trenger.

Dag 1: Kjøkken

Det er en god vane å skure kjøkkengulvet og tørke av alle overflater én gang i uken slik at du unngår at det bygger seg opp smuler og fett. Bruk gjenbrukbare kluter og svamper istedenfor kjøkkenpapir for å redusere mengden av avfall. Ikke glem områdene som er ute av syne, som for eksempel innsiden av kjøleskapet og ovnen. Her kan det fort samle seg mye smuss, og det blir vanskeligere å rengjøre disse flatene jo lenger du lar det stå.

Vi anbefaler at du bruker L.O.C.™ Kitchen Cleaner for overflater som tåler vann, som for eksempel kjøkkenbenker, koketopper, hvitevarer, vasker og kjøleskap. Dette er et effektivt rengjøringsprodukt med sitrusduft som er kraftig nok til å skjære gjennom vanskelige fett- og smussflekker. Den konsentrerte formelen betyr at du får valuta for pengene. En flaske med 500 ml varer like lenge som fire vanlige sprayflasker med rengjøringsmiddel. Det inneholder ikke fosfater, etsende syrer, alkalier eller klorblekemidler – så ingen skadelige gasser formes, og du får ingen sterke kjemikalier på huden.

Dag 2: Baderom

Her trengs det flere typer produkter, så det er best å ha alle for hånden før du begynner. Vi anbefaler at du bruker L.O.C.™ Bathroom Cleaner for de fleste overflater, for eksempel keramiske fliser, porselen, plast og rustfritt stål. Hvis du bare skal rengjøre keramiske fliser, er det nok å bruke SA8™ All Fabric Bleach. Dette produktet er kraftig nok til å fjerne avleiringer fra hardt vann, men skånsomt nok til at det ikke setter riper. Den konsentrerte formelen løser lett opp såpeskum og skylles enkelt bort til du står igjen med en stripefri finish. Som en bonus inneholder L.O.C.™ Bathroom Cleaner sitronsyre fra bærekraftige kilder.

For toalettskålen anbefaler vi den fosfat- og klorfrie L.O.C.™ Toilet Bowl Cleaner. Dette produktet gjør kort prosess med kalkavleiringer og andre flekker. Organiske syrer bidrar til å fjerne vanskelige ringer i skålen og fortsetter å virke under vannlinjen for å fjerne mineralavleiringer fra hardt vann. Den friske duften kommer fra NEUTRALODOR™ som har en deodoriserende formel som bidrar til å fjerne vond lukt. Produktet er trygt for septikanlegg og rørsystemer.

© Getty Images

Dag 3: Stue og spiseområde

Store rom kan føles overveldende, men det hjelper å se for deg et rutemønster i rommet du skal rengjøre. På den måten kan du jobbe deg systematisk gjennom rommet uten å gå over samme område mer enn én gang. Gulvvasken går lettere hvis du feier eller støvsuger opp hår og annet løst smuss først.

Vi anbefaler den allsidige L.O.C.™ Multi-Purpose Cleaner for alle overflater som tåler vann. Dette biologisk nedbrytbare rengjøringsmiddelet fjerner smuss og andre rester ved hjelp av naturlige virkemidler. Det er heller ikke nødvendig å tørke av med rent vann etter vask, så du sparer deg et ekstra trinn.

For vinduer, speil og TV-skjermer anbefaler vi L.O.C.™ Glass Cleaner. De naturlige, plantebaserte ingrediensene virker perfekt på glassoverflater og gir deg en skinnende ren og stripefri finish. Du sprayer bare produktet på overflaten og tørker over med en ren klut!

Dag 4: Vaskerom

Reduser vannforbruket ved å vente med å vaske klær til du har en full maskin. Hvis klærne ikke er spesielt skitne, kan du justere innstillingen til lavere temperaturer eller kortere vaskeprogrammer for å spare energi. Husk at alle Amways vaskemidler virker best ved 15 °C.

For delikate tekstiler som silke, ull eller treningstøy med spesialbelegg anbefaler vi SA8™ Delicate Concentrated Liquid Laundry Detergent. Dette vaskemiddelet bruker ingredienser utvunnet fra naturlige kilder til å fjerne flekker fra delikate tekstiler, og gir tøyet en frisk duft. Det kan brukes til både maskin- og håndvask. Det inneholder også en formel som kontrollerer utviklingen av såpeskum, noe som reduserer behovet for skylling. Dette sparer tid og energi, spesielt ved håndvask.

Når du vil ha ekstra hvite tekstiler eller en vaskemiddelforsterker som er skånsom mot farger, anbefaler vi SA8™ All Fabric Bleach. Dette effektive blekemiddelet er basert på oksygen i stedet for klor. Det er også utrolig allsidig og behandler effektivt flekker i hjemmet, inkludert på tepper.

Hvis du ikke ser det du er på utkikk etter over, finner du flere vaskemidler i nettbutikken under Amway Home™ . Vårt varierte utvalg sørger for at du kan møte ethvert behov.

Med en organisert, ukentlig rengjøringsplan og riktig utvalg av Amways rengjøringsprodukter, kan alle og enhver bli rengjøringsproffer og få et skinnende rent hjem! Når du bruker Amways rengjøringsprodukter, må du huske på at du trenger forbausende små mengder for å oppnå full effekt. Les etiketten på hvert produkt slik at du doserer riktig.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår