Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Ryan McMahill

Den nye kjøkkenhelten

Hjemmet

La deg inspirere av velsmakende, sunne måltider med den nye iCookTM Non-Stick Fry Pan

Mat og tilberedningen av måltider tar opp en betydelig del av dagen. Og siden stadig flere av oss jobber hjemmefra, har det aldri vært en bedre tid enn nå til å hente ny inspirasjon fra nye oppskrifter eller nye måter å gjøre tilberedningen (for ikke å snakke om oppvasken) raskere og enklere på. Oppdag den undervurderte kjøkkenhelten som gir maten bedre smak, gjør tilberedningen mindre komplisert og eliminerer behovet for stekefett. Hvilket produkt er det som kan gjøre alt dette, sier du? Vi snakker selvfølgelig om den beskjedne Non-Stick Fry Pan.

Når du bytter til den nylanserte kvalitetspannen iCook Non-Stick Fry Pan, blir matlagingen aldri den samme igjen. La deg inspirere av et vell av oppskrifter og sauter eller stek deg til sunnere mat med et mer komplekst smaksbilde når som helst på dagen. Her følger våre topptips om hvorfor en nonstick-panne bør være et fast innslag på alles kjøkken.

  1. Bruk mindre, eller unngå stekefett fullstendig – lag alle de vanlige rettene med bare litt olje eller smør, eller uten noe stekefett i det hele tatt. Som navnet tilsier, forhindrer nonstick-belegget at maten setter seg fast på pannen mens den stekes ferdig. Dette betyr at du får samme, gode smak uten unødvendig fett!

  2. Varmen fordeles jevnt – med ensartet varmefordeling vil pannen alltid varme opp maten til samme, jevne temperatur. Dette betyr at du aldri får ujevnt tilberedte retter med uventede kalde områder.

  3. Oppskriftene kan tilberedes enklere – for alle som blir distrahert av telefonsamtaler, barn eller andre plikter, blir det lettere å lage mat med iCook Non-Stick Fry Pan. Nonstick-egenskapene gjør det mindre sannsynlig at du setter fast visse ingredienser som sauser, rører og eggeretter, noe som gir deg mer fleksibilitet.

  4. Enklere rengjøring – ingen liker å vaske bort det sorte, klebrige belegget som blir igjen i pannen når du har grillet. Det er ikke lenger nødvendig å legge panner i bløt natten over eller skure i timevis – med iCook Non-Stick Fry Pan setter ikke maten seg fast, og pannene er derfor lette å rengjøre og lette å like.

Og det beste av alt er at du kan tilberede en rekke forskjellige typer mat i en iCook Nonstick Fry Pan. Stekt eller panert mat går ikke så lett i stykker i en nonstick-panne og den jevne varmefordelingen sørger for at alt blir ferdig samtidig. Enten du vil sautere sarte grønnsaker, dampe fisk, steke omeletter, lage langkokte karriretter, eller til og med steke lekre pizzaer – går du aldri tom for ideer til nye retter du kan beherske ved hjelp av iCook Non-Stick Fry Pan. iCook-oppskriftsdatabasen inneholder en rekke ideer som gjør deg til sjef i eget kjøkken i lang tid fremover. Sjekk de to siste oppskriftene våre som bruker iCook Non-Stick Fry Pan: shakshuka og deilige pannekaker!

Luftige pannekaker med mascarponeost og blåbær

Disse pannekakene er like gode til frokost som de er til dessert, og både barn og voksne vil elske dem! Med kremet mascarponeost blandet med sitron og kardemomme kommer dette til å bli en av favorittene i repertoaret ditt! Hvis du vil lage en sunnere versjon, kan du bytte ut mascarponeosten med gresk yoghurt – litt lettere, men like lekkert!

Finn ut hvordan du lager luftige pannekaker på Amagram, eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Shakshuka

Visste du at shakshuka (eller shakshouka) betyr “en blanding” på arabisk? Denne retten har eksistert i forskjellige middelhavskulturer i flere hundre år og ikke uten grunn – den smakfulle sausen som er selve grunnlaget for retten er ganske enkelt fantastisk! Lag denne deilige shakshukaen til brunsj eller når som helst på dagen!

Finn ut hvordan du lager Shakshuka på Amagram, eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår