Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Det perfekte utstyret for ethvert kjøkken.

Hjemmet

Enten du er en erfaren kokk eller ikke, er det et must for alle å ha en non-stick-stekepanne på kjøkkenet. Heldigvis har iCook hele to bortimot perfekte alternativer for deg!

Når det gjelder å lage smakfulle, varme måltider til frokost, lunsj, middag eller – hvem er det vi prøver å lure – når som helst på dagen, er det ikke noe som er så allsidig som en god non-stick-stekepanne. Fra den enkleste rett, som klassisk eggerøre, til et mesterverk av en appetittvekkende, perfekt stekt laksefilet – med en god panne blir resultatet bra hver gang. Vi har utarbeidet noen smakfulle, nye oppskrifter som viser akkurat hvor allsidig de nye iCook Non-Stick-stekepannene er. Men før vi kommer så langt, skal vi se litt nærmere på hva som er så bra med det siste nye medlemmet i iCook-familien.

Nye panner med flotte, nye funksjoner

De nye iCook Non-Stick-stekepannene er tilgjengelige i to størrelser: 24 cm og 28 cm. Og på grunn av at det er forsterket med titan, er non-stick-belegget fem ganger så ripebestandig som belegget i tidligere generasjoner av iCook™ non-stick stekepanner. I tillegg setter ikke maten seg så lett fast i non-stick-belegget, så du kan vaske bort de inntørkede restene etter pannekakerøren uten problemer. Hva med alle de forskjellige koketoppene som er tilgjengelige i dag? Ingen grunn til bekymring. Pannene kan brukes på gasskomfyrer, elektriske komfyrer og induksjonstopper, og kan til og med settes i ovn opptil 200 °C.

Perfekt for sunn matlaging

Hvis du prøver å være mer helsebevisst – enten det gjelder hele familien eller et nyttårsløfte du ga deg selv – kan disse pannene hjelpe deg med å lage deilige, sunne måltider. På grunn av pannenes non-stick-egenskaper kan du tilberede mat helt uten, eller med lite olje eller fett – perfekt for tilberedning av fettfattig mat.

Og siden vi er inne på sunn mat, er det en glede å presentere tre smakfulle, nye oppskrifter som er perfekt for tilberedning i de nye iCook Non-Stick-stekepannene. Prøv hver og én så kan du selv bedømme hvor allsidig i bruk en god kvalitetspanne som iCook Non-Stick Fry Pan kan være. Og ikke minst oppdager du kanskje en ny favorittrett!

Soppomelett med mozzarella og karse

Denne omeletten er perfekt til frokost eller brunsj. Den er full av velsmakende ingredienser som er tilgjengelige i de fleste matbutikker, og dersom du trenger litt ekstra fiber i kostholdet, kan du tilsette NUTRIWAY™ Fibre Powder før steking.

© Shutterstock

Se hvordan du lager soppomelett med mozzarella og karse på Amagram eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Margheritapizza med sopp

Når du trenger litt mat for sjelen, er pizza alltid et godt alternativ. Hvem skulle tro du kunne lage pizza i en stekepanne? Vi har gode nyheter til deg: det er ikke bare mulig, men også overraskende kjapt og enkelt. Denne pizzaen med sopp er en av våre egne favoritter, men du kan lett erstatte ingrediensene med dine egne favorittoppinger.

© Shutterstock

Se hvordan du lager margheritapizza med sopp på Amagram eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Karrikylling

Denne karrigryten har den perfekte kombinasjonen av krydder, sunn sitrus og intens ingefær. Den er såpass enkel at du kan ha den til middag på en vanlig ukedag, men likevel imponerende nok til å servere til gjester!

© Shutterstock

Se hvordan du lager karrikylling på Amagram eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår