Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Shutterstock

Matprepp med de beste!

Hjemmet

Skulle du ønske at du hadde mer tid til å holde på med ting du har lyst til – og likevel kunne ha smakfulle måltider klare på et blunk? Da kan denne nye tidsbesparende rutinen være noe for deg. Den kan nemlig gi deg begge deler, akkurat tidsnok til å gi deg en pangstart på det nye året!

Er du klar til å starte det nye året med sunne rutiner og næringsrike oppskrifter samtidig som du har mer tid til deg selv? Vi har en løsning som gjør alt dette mulig, og mer til. Matprepping er en flott måte å utnytte tiden til fulle på, mens du også kan benytte sjansen til å øke inntaket av vitaminer og mineraler. Selv om du jobber hjemmefra, er det ikke dermed sagt at du har mer tid til rådighet.

Hvis du tilbereder flere måltider om gangen, og fryser eller oppbevarer maten i kjøleskap til den skal spises, reduserer du tiden du tilbringer på kjøkkenet, og kan servere sunne, hjemmelagede måltider uten alt arbeidet med å tilberede maten fra grunnen av hver gang. I tillegg bidrar denne rutinen til å redusere hvor mye penger du bruker på ferdigmat og hjemlevering i løpet av uken. Deilig mat, bedre tid og en praktisk ny rutine? Høres ut som en vinn-vinn-situasjon.

Bli venn med matprepping

Det første og viktigste skrittet i matprepping er å etablere en ukentlig rutine. Merk av en tid på kalenderen, for eksempel hver lørdag ettermiddag, til å finne oppskrifter, handle mat og forberede måltidene. Etter at du har laget maten, bør den stå og avkjøles i 1–2 timer til den har nådd romtemperatur, før du setter den i kjøleskapet i lufttette beholdere. Du kan for eksempel gjerne bruke iCook blandeboller med lokk .

Som en generell pekepinn kan du trygt la oksekjøtt, kylling og pasta stå i kjøleskapet i 3–4 dager, og de fleste salater kan stå i rundt fem dager før bruk. Du kan også oppbevare de ferdige måltidene i fryseren - så varer de enda lenger! Når du skal varme opp maten igjen, bør du unngå å sette plastboller eller andre plastbeholdere i mikrobølgeovnen, og sørg for at maten er helt opptint før du varmer den opp.

Når du velger hvilke måltider du skal forberede, er det viktig at du velger noe du ikke går lei av med én gang, og selvfølgelig måltider som er næringsrike nok til å holde energien på topp gjennom travle dager. Det er ikke alltid gitt at næringsrik mat er den mest velsmakende, men du finner masse inspirasjon til retter som oppfyller begge kriteriene i oppskriftsdatabasen vår! Du kan til og med tilsette Nutriway-produkter til noen av måltidene hvis du har behov for litt ekstra næring i kostholdet ditt. Du kan for eksempel tilsette tre løselige fibre fra forskjellige plantekilder med Nutriway Fibre Powder , eller sørge for at kostholdet inneholder alle de ni viktigste aminosyrene – kroppens byggeklosser – med Nutriway All Plant Protein . Hvis du er klar til å sette den nye matpreppingsrutinen ut i livet, finner du tre fristende retter under. Prøv disse, så slipper du å komme hjem til et tomt og trist kjøleskap etter en lang dag!

Kjøleskapsgrøt med chiafrø

Denne superenkle frokostoppskriften med kun tre ingredienser er naturlig rik på fiber. Og hvis du velger å tilsette Nutriway All Plant Protein, blir den ekstra næringsrik. Den kan også varieres med frukt, müsli eller en smakfull kompott. Og sist, men ikke minst kan den også serveres som en sunn og deilig dessert!

© Stocksy

Se hvordan du lager kjøleskapsgrøt med chiafrø på Amagram, eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Gulrotsuppe med ingefær

Denne perfekte, varmende suppen kan nytes av alle som liker gulrøtter, inkludert veganere og vegetarianere. Den er fullstappet av grønnsaker og er tilsatt ingefær som gir den et perfekt hint av krydder. Den egner seg også ypperlig til frysing, slik at du kan spare den til de dagene du har det ekstra travelt.

© StockFood

Se hvordan du lager gulrotsuppe med ingefær på Amagram, eller last ned oppskriften som PDF / ePub her.

Ovnsbakt kylling med grønnsaker

Denne deilige retten tilberedes enkelt og praktisk i en langpanne og smaker så godt at én porsjon aldri er nok! Hvis du vil holde grønnsakene ekstra friske, kan du tilsette salt og pepper og oppbevare dem i kjøleskapet i en iCook blandebolle med lokk . På denne måten er det bare å helle de ferdig tilberedte grønnsakene i en langpanne og ovnssteke dem. Du kan gjøre det samme med den forvellede brokkolien!

© StockFood

Se hvordan du lager ovnsbakt kylling med grønnsaker på Amagram, eller last ned denne oppskriften som PDF / ePub her.

Så enkelt kan du gjøre det – velg, prepp og bruk den dyrebare tiden din på det du liker best. Bon appétit!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår