Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Kan du rense vann med teknologi?

Hjemmet

Fra destruksjon av bakterier til redusert energiforbruk er det teknologien bak eSpring vannbehandlingssystem som gjør det til noe helt spesielt. Dette må du vite …

Vi hadde spørsmål. Viktige spørsmål. Spørsmål som: "Hva har UV-lys med bakterier å gjøre?” og "har vannfiltrering blitt smartere?” og "Hva slags teknologi er det som gjør vann tryggere – og hvordan?” Så vi spurte Bill Stoner, utviklingssjef for vannbehandlingsprodukter i Amway, om å gi oss noen svar og forklare eSpring vannbehandlingssystem slik at du kan ta bedre beslutninger på vegne av deg selv og de du er glad i.

S1: La oss begynne med et enkelt spørsmål. Hvordan renser eSpring vannbehandlingssystem vannet?
Bill:
Det korte svaret er at det bruker en unik kombinasjon av to teknologier: UV-lys og et aktivert karbonfilter. UV-lys destruerer effektivt (begrenser eller forhindrer reproduksjon) mer enn 99,9% av vannbårne, sykdomsfremkallende bakterier og virus i drikkevannet. Dette omfatter ikke bare sykdomsfremkallende bakterier, poliovirus, rotavirus og hepatitt A, men også cyster*, gjærsopp og muggsopp som vanlige karbonfilter ikke fjerner.

Karbonfilteret reduserer effektivt over 160 forurensende stoffer, hvorav over 140 er potensielt helseskadelige. Samtidig som det fjerner skadelige stoffer, slipper det gjennom gunstige mineraler, som kalsium, magnesium og fluor. Til sammen fjerner karbonfilteret og UV-lyset effektivt over 99,9 % av bakterier, virus og forurensende stoffer.


*UV-cystereduksjon brukes mot giardia- og cryptosporidium-cyster.

Finn ut mer om de viktige teknologiene i eSpring i denne nye videoen !

S2: Hva er det som gjør eSpring så spesielt?
Bill: Det er et fantastisk system med mange fordeler, fra plassbesparende design til avanserte vannbehandlingsteknologier, men det ene elementet som gjør det helt spesielt er kombinasjonen av UV-lys og et aktivert karbonfilter. Siden eSpring vannbehandlingssystem behandler vannet fra kranen på to forskjellige måter (gjennom filtrering og UV-lys), sørger det for at vannet er trygt å drikke og at det smaker godt. Andre vannfiltreringssystemer som bruker bare én av disse teknologiene, gir bare halvparten så mye verdi for pengene.

S3: Kan du fortelle litt mer om karbonfilteret? Hvilke forurensende stoffer er det vi snakker om?
Bill:
Det dreier seg om en hel rekke stoffer. Antageligvis for mange til å nevne her. Karbonblokkfilteret i eSpring kan redusere mer enn 160 forskjellige stoffer, hvorav 140 kan ha negativ innvirkning på helsen. Noen eksempler på forurensende stoffer er bly, kvikksølv, klorin, plantevernmidler og biprodukter fra desinfiseringsmidler – og mange flere. Det dreier seg om bortimot alle de forurensende stoffene som kan finnes i vannet fra kranen, og som du sikkert ikke har lyst til å drikke eller gi til familien din.

S4: Hva med UV-lys. Vi får jo en del av dette fra solen, er ikke det nok? Eller må det en spesiell type UV-lys til?
Bill:
Det er et godt spørsmål. Det stemmer at ikke alle typer UV-lys kan destruere mikroorganismer på denne måten, så det har ikke samme virkning å sette et glass eller en mugge med vann i solen. Det er et lite bølgelengdeområde, kjent som UV-C-lys, som har de mest effektive desinfeksjonsegenskapene. eSpring-lampen er utformet for å bruke dette idealområdet. Dersom du vil ha de spesifikke detaljene, er den ideelle bølgelengden 254 Nm, men den viktigste informasjonen du bør huske er at den destruerer 99,9 % av bakterier og virus.

S5: Betyr dette at eSpring må kobles til en strømkilde? Bruker den mye energi?
Bill:
Kort sagt, er svaret nei. Et mer detaljert svar er at enheten bruker eCoupled trådløs strømteknologi som overfører strøm gjennom luft, vann og plastkomponenter på en trygg måte. Dette betyr at det ikke finnes synlige elektriske tilkoblingspunkter. Og det er svært energieffektivt. Når du åpner kranen, aktiveres eSprings “Instant On”-teknologi, og UV-lampen i eSpring tennes omgående. Den lyser til kranen lukkes og det tappede vannet er ferdigbehandlet. Dette betyr at lampen aktiveres kun når vannet strømmer, slik at du sparer energi og unngår at vannet varmes opp av UV-lyset.

S6: Hvor ofte må du skifte ut filterkassetten?
Bill:
eSprings filterkassett må skiftes ut etter ett år eller etter 5 000 liter – avhengig av hva som inntreffer først. Du trenger ikke å krysse av datoen i kalenderen – du blir varslet i god tid. Smartbrikketeknologien i eSpring holder øye med medgått tid og vannforbruk slik at den vet hvor lenge filterkassetten varer. Du blir varslet når det er på tide å skifte den ut.

S7: Er det noe mer du vil si?
Bill:
Vi er virkelig stolte av teknologien og utformingen til eSpring-systemet. Det er enkelt å vedlikeholde enheten og skifte filterkassett, utformingen er plassbesparende, det fungerer med nesten alle vanntrykk (selv i områder med svært lavt vanntrykk), leverer vannbehandling med høy kvalitet og forhindrer at vi sløser med vannet. For å oppsummere gir eSpring vannbehandlingssystem deg og familien din krystallklart vann som smaker godt!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår