Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Hjemmekontor med barn i huset

Hjemmet

Amway-medarbeidere deler sine erfaringer med å jobbe hjemmefra med barn i huset.

Det kan være vanskelig for hele familien å balansere jobb og fritid nå som vi tilbringer så mye tid sammen hjemme. Her deler Amway-ansatte sine erfaringer og tips om å overleve den nye normalen.

Vær tilpasningsdyktig

Tatiana – sjefsredaktør: “Det som har gjort utslaget hos oss er å ha en plan, men å beholde litt fleksibilitet. Med to barn (4 og 9 år gamle) må du være organisert men samtidig forberedt på å omorganisere dagen din basert på familiens behov."

"Barna mine følger ikke min COVID-19-tidsplan til punkt og prikke, men den bidrar likevel til at vi alle får en slags struktur på dagen. Enten jeg eller mannen min hjelper barna med aktivitetene sine når de har behov for det, det avhenger litt av hvem som er mest opptatt. Vi har alle vært nødt til å omstille oss litt. Jeg har for eksempel aldri vært den som planlegger måltidene på forhånd. Fritt improviserte, men sunne menyer har alltid vært mottoet mitt. Nå planlegger jeg måltidene tre uker i forveien! Det er rart hvordan livet og vanene dine kan endre seg!"

Det er helt nødvendig å planlegge nøye

Ganna – Senior markedsanalytiker: “Jeg har to barn (6 måneder og 4 år gamle) i en leilighet med ett soverom. I likhet med mange kvinner er jeg nødt til å spille mange roller samtidig – som kone, mor, husmor og forretningskvinne. Det er ganske enkelt ikke mulig å lage middag, gi babyen min mat og svare på e-poster samtidig. Detaljert planlegging er det eneste som har hjulpet oss gjennom isolasjonsperioden! Det er dette som har fungert best for oss."

  1. Planlegg – jeg bryter ned alle dagens gjøremål i bolker på 30 minutter, og sørger for at jeg vet når mannen min eller jeg må delta i telefonmøter og lignende, slik at vi kan dele opp tiden vår effektivt.

  2. Vær fleksibel – jeg venter med kreative oppgaver til barna har lagt seg, slik at jeg har tid til å tenke!

  3. Behold fokuset – legg en ny plan for dagen og hold deg til planen!

  4. Vær positiv – husk å hele tiden minne deg selv om at situasjonen før eller senere blir bedre ...

Det er viktig å sette til side tid til familien

Stella – Senior kommunikasjonsprosjektleder: “Både mannen min og jeg jobber hjemmefra, så vi prøver å tilbringe tid med vår 5 år gamle datter når vi tar en pause."

"Den viktigste tiden på dagen for familien vår er når arbeidstiden er omme. Vi prøver som foreldre å sette skille mellom arbeidstiden og privatlivet. Så snart datamaskinen er slått av, er vi hundre prosent fokusert på datteren vår. Nå som vi kan gå ut igjen, prøver vi å tilbringe tid utendørs om ettermiddagen. Det hjelper mye å være ute i naturen og føle solen på kroppen. Etter middag ser vi gjerne en film, men hvis vi heller vil snakke sammen, slår vi av TV-en og koser oss sammen på sofaen.”

"Med begge i full jobb og kun 24 timer i døgnet har det vært tøft, men vi har lært en hel del om oss selv og familien vår. “

Sats på retningslinjer, ikke regler

Sandra – merkevaresjef: “Som familie har vi hatt fine stunder hvor vi har jobbet perfekt sammen som et team, men også perioder hvor vi har slitt. Ved å akseptere at det ikke finnes én hovedplan som passer for oss, har det vært lettere å mestre situasjonen! Disse familieretningslinjene har hjulpet oss gjennom tiden med hjemmekontor og en 3 år gammel datter.”

  1. Snakk med hverandre – hver kveld setter mannen min og jeg oss ned og ser gjennom planen for neste dag. Hvem står opp ved daggry for å jobbe tidlig? Hvem har viktige telefonsamtaler og når? Hva gjør vi hvis vi må delta i telefonmøter samtidig?

  2. Planlegg, planlegg, planlegg – hva skal vi lage til middag? Når må vi handle og gjøre rent, og hvem har ansvaret for hvilke oppgaver?

  3. Frisk luft – vi går eller sykler en tur hver dag med barnet vårt, selv om det pøsregner.

  4. Ta deg tid til noen spontane pauser – gi ungen en klem, sett på høy musikk og dans energisk i 10 minutter. Dette har klarnet hodene våre.

Finn nye måter å knytte familiebånd på

Patrycja – Kommunikasjonsprosjektleder: “Det er ikke alltid en dans på roser å ha tenåringer i huset, og det har vært spesielt vanskelig i perioden med sosial isolasjon. De er ikke vant til å være hjemme hele tiden, og på denne alderen er vennene mye mer spennende enn foreldrene."

“Vi måtte bli enig om nye regler – når de skulle stå opp om morgenen, når de gjorde skolearbeid og når de hadde fri. Det er ganske lenge side barna mine forventet at vi foreldrene skulle gjøre noe sammen med dem, men de har faktisk overrasket meg. Nylig bestemte de at vi alle skulle spille brettspill sammen. Nå spiller vi jevnlig Monopol, Scrabble, Uno og Dobble!"

Du finner flere råd og vink på nettsidene Amway, sammen hjemmefra .

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår