Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Shutterstock

De fem viktigste fordelene med eSpring

Hjemmet

eSpring vannbehandlingssystemet fjerner bokstavelig talt alt som er ugreit mens alt som er bra blir igjen – men det er enda flere fordeler med dette allsidige produktet

Vann er kilden til alt liv. Gjennomsnittsmennesket består faktisk av ca. 60 % vann. Dette betyr at du og familien din må drikke tilstrekkelige mengder vann jevnlig for å holde kroppen sunn og frisk!

© iStockphoto

Hvorfor bruke eSpring? Ta en titt på denne videoen for å finne ut mer om eSpring vannbehandlingssystemet og de fem viktigste fordelene det gir deg og familien din.

Siden vi drikker vann hver dag, må vi passe på at familiene våre drikker og bruker vann som ikke inneholder usynlige forurensende stoffer. Heldigvis kan eSpring vannbehandlingssystem hjelpe med dette. Du oppnår en rekke ting ved å filtrere vannet, men hva er de viktigste fordelene med eSpring? Les videre for å finne ut mer:

1. Fjerner alt som er ugreit

eSpring vannbehandlingssystem er effektivt mot over 160 forurensende stoffer , blant annet spor av mikroplast, mugg og metaller. Systemet fjerner effektivt 99,99 % av vannbårne, sykdomsfremkallende bakterier i drikkevannet. Så hva betyr dette for deg? Du og familien din har alltid ubegrenset tilgang til rent, velsmakende vann!

2. Alt som er bra blir igjen

Drikkevannet inneholder en rekke mineraler som er bra for kroppen, og eSpring slipper gjennom disse viktige næringsstoffene, blant annet magnesium og kalsium. Så du kan være trygg på at gode næringsstoffer ikke blir filtrert ut sammen med de forurensende stoffene.

3. Minimerer avfall og svinn

Så snart du har installert et eSpring vannbehandlingssystem, er det ikke lenger nødvendig å kjøpe flaskevann. På denne måten både sparer du tid og minimerer avfall på lang sikt. Og viktigst av alt unngår du vannsvinn med eSpring.

4. Reduserer bruken av plast

Med eSpring reduserer du bruken av flaskevann, noe som i siste instans bidrar til en reduksjon i bruken av engangsplast. Sist, men ikke minst kan du kanskje både handle mindre og ta færre ekstraturer til miljøstasjonen, noe som bidrar til å redusere miljøpåvirkningen ved bilbruk. Ett eSpring-filter kan faktisk bidra til å spare opptil 5 000 litersflasker med vann.

5. Lett å vedlikeholde

eSprings filterkassett må skiftes ut etter ett år eller for hver 5 000 liter – avhengig av hva som inntreffer først. Heldigvis trenger du ikke følge med på hver liter du tapper, du blir varslet når det er nødvendig å skifte ut filteret. Og det beste er at det er lekende lett å skifte ut filteret.

Topp kvalitet med eSpring-sertifikater

eSpring er det første vannbehandlingssystem som er sertifisert av NSF International* i samsvar med NSF/ANSI-standarder 42, 53, 55 og 401. Med disse sertifiseringene kan du være helt trygg på at eSpring leverer rent, krystallklart vann til deg og familien din:

  1. Standard 42: forbedrer drikkevannets smak, duft og klarhet.

  2. Standard 53: fjerner bly og andre flyktige, organiske forurensende stoffer.

  3. Standard 55: ytterligere desinfisering av offentlig drikkevann.

  4. Standard 401: eliminerer forurensende stoffer fra ugressmidler og medisiner, både reseptbelagte og andre.

Husk å følge med her – vi deler mer informasjon om eSpring over de neste månedene!


*NSF er en offentlig helse- og sikkerhetsorganisasjon. Det er et uavhengig akkreditert organ som tester, kontrollerer og sertifiserer produkter.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår