Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Tiden er inne for vårrengjøring!

Hjemmet

Nå som våren står for døren, er det på tide med en grundig vårrengjøring. Finn ut hva din rengjøringspersonlighet er og gjør denne våren til din reneste årstid noensinne

Tiden er inne igjen. Det er på tide å gi huset en ansiktsløftning med nytt utseende, friske dufter og et frisk miljø. Når blomstene spretter ut, fuglene begynner å kvitre og våryre støvkaniner formerer seg under sofaen, er det på tide å gi hjemmet ditt en grundig vårrengjøring. Det kan virke som en avskrekkende oppgave, men ved hjelp av veiledningen vår føles prosessen mer håndterlig og resultatet er virkelig verdt det!

Et rent hus har en rekke fordeler. Det er ikke bare stressnivået og trøttheten som reduseres når du holder hjemmet ditt rent og ryddig, det har også vist seg at allergi- og astmasymptomer blir redusert, risikoen for fall og brann blir mindre og det blir vanskeligere for bakterier og utøy å spre seg. En undersøkelse gjort av universitetet i Indiana i USA viste til og med at jo renere et hus er, desto mer fysisk aktivitet er det sannsynlig at eieren driver med.

Hvilken rengjøringstype er du?

Det finnes ikke én rengjøringsstil som passer til alle, så hvis du starter med å finne ut hvilken rengjøringstype du er, kan du gjøre vårrengjøringen både mer effektiv og hyggeligere. Heldigvis finnes det ett rengjøringsprodukt som takler flere oppgaver samtidig, slik at du kan få orden på hjemmet ditt i en fei (mer om dette senere). På denne tiden av året tar vi rengjøringen så alvorlig at vi til og med tørker av gulvlistene, og vi håper du er klar til å utforske de dype, mørke hjørnene i rengjøringspersonligheten din og gjøre dette til den reneste våren til dags dato.


1. Somlekoppen

Det er ikke uvanlig å trekke ut tiden og gjøre alt mulig annet før man endelig biter i det sure eplet og går i gang med vaskingen.

Tips: Dette kan sikkert anspore deg til å få mye annet ut av verden (selv om de ikke haster like mye), med det er ikke den mest effektive bruken av tiden din. Vi anbefaler at du gjør det til en hyggeligere oppgave slik at det ikke blir like vanskelig å komme i gang. Du kan for eksempel sette på musikk, lage kjeks og bruke dette som lokkemiddel til å få en venn til å komme og hjelpe deg, eller få samboeren eller partneren din til å hjelpe deg slik at du får alt unna på én dag. Deretter er det bare å nyte kjeksen du bakte som belønning!


2. Minimalisten

Hater du rot? Da hører du sannsynligvis til i denne kategorien. Minimalisme er et verktøy du kan bruke til å bli kvitt alt som er overflødig, slik at du kan fokusere på det som er viktig for deg.

Tips: Tenk over om du virkelig trenger nye ting og vurder om du skal ha en regel om at noe må ut før du kjøper mer inn – så hvis du vil kjøpe deg noe nytt, må du først kaste eller gi bort noe i samme størrelse eller med samme formål. Bli kvitt det som skal kastes eller gis bort før du starter rengjøringen slik at du ikke blir distrahert mens du gjør rent.


3. Maratonvaskeren

Hvis du er mer en langdistansevasker som liker tanken på å få unna all rengjøring i én omgang, er dette teknikken for deg.

Tips: Prøv 20/10-regelen – vask i 20 minutter i strekk og ta deretter en 10 minutters pause med en kopp te, en rask tur med hunden eller litt teksting på telefonen. På denne måten kan du holde det gående lenger uten at du blir utbrent, og nå målstreken i et gullende rent hjem.


4. Perfeksjonisten

Hvis du har litt støv på hjernen (og er av den typen som har fargekoordinert klesskap og alltid rer opp sengen og banker opp putene hver morgen) faller rengjøring sannsynligvis litt mer naturlig for deg, og er kanskje til og med en lidenskap.

Tips: Sørg for at alle ting har sin plass og at alle i huset vet om dette. Når du tar unna litt hver dag og en grundig helgevask hver uke, er dette bra for den mentale helsen også. Og vil du bli helt kvitt stresset, bør du skaffe deg et rengjøringsmiddel som kan brukes til alle rengjøringsoppgaver, og som du alltid kan ha for hånden, for eksempel AMWAY HOME™ L.O.C. Multi-Purpose Cleaner.

Helteprodukt på hjemmebane

© Amway

L.O.C.™ Multi-Purpose Cleaner var Amways første og bestselgende produkt, og mennesker over hele verden har hatt stor nytte av de gode egenskapene til dette produktet i mer enn et halvt århundre. Det allsidige rengjøringsmiddelet gjør alle typer rengjøring i hjemmet både mer effektivt og enklere. BIOQUEST FORMULA™ fjerner oppbygging av smuss og støv på alle vaskbare overflater og er skånsom mot huden – uten å skade miljøet. Det er ikke mulig å ikke like L.O.C. Multi-Purpose Cleaner.

Beslektet innhold

De fine detaljene

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår