Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Vår nye vaskehelt!

Hjemmet

Vi introduserer nye SA8™ Color Concentrated Liquid Laundry Detergent for Colored and Black Clothes

Amway lanserer et spennende nytt SA8™-vaskemiddel og denne gangen er det flytende. Nye SA8™ Color Concentrated Liquid Laundry Detergent for Colored and Black Clothes takler effektivt flekker samtidig som det er skånsomt mot farget tøy og enkelt og miljøvennlig i bruk. Best av alt – fargerikt tøy holder lenger på fargen og mørkt tøy ser nytt ut lenger – alt med ett flytende vaskemiddel. Det er ikke lenger nødvendig å ha mange forskjellige vaskemidler for forskjellige farger!

Det er mange grunner til at SA8 Color Liquid Laundry Detergent kan være det riktige produktet for deg. Finn ut mer om disse under:

1. Et vaskemiddel for alle farger.

Det finnes knapt noe mer irriterende enn å vaske tøyet og oppdage at det har falmet og derfor ser mye eldre ut enn det er. Den spesielle formelen i SA8 Color Liquid Detergent er utformet for å bevare fargen i tøyet og sørge for at mørke farger ikke falmer. Det forebygger til og med stoffslitasje. SA8 Color Liquid Detergent inneholder et spesielt polymer som låser fargene inne i tøyet og forhindrer at de smitter over fra ett stoff til et annet under vask. I tillegg inneholder vaskemiddelet et enzym som kalles cellulase, og som fjerner de bittesmå mikrofibrillene som formes i eldre bomullsstoffer. Ved hjelp av denne prosessen beholder tøyet fargen lenger, og det kan til å med hjelpe visse typer slitt bomullstøy til å se nytt ut igjen.

2. Skånsomt mot tøyet

SA8 Color Liquid- og SA8 Color Powder-vaskemiddel bruker lignende teknologier og ingredienser til å stoppe fargen i stoffet fra å smitte over fra ett stoff til et annet. De bruker også samme type enzym til å stoppe bomullsstoff fra å forme mikrofibrillene som gir bomullsplagg et loete, slitt utseende. SA8 Color Liquid er imidlertid mindre alkalisk enn vaskepulveret vårt, og er derfor mer skånsomt mot tøyet og beskytter klærne dine på en utmerket måte.

3. Dilemmaet med sorte og hvite klær

Har du stripete sort og hvitt undertøy eller er favorittblusen din sort og hvit? Skal den derfor vaskes sammen med mørkt tøy eller hvitt tøy? Det spiller ingen rolle om du kaller den sort eller hvit når du bruker SA8! Dette vaskemiddelet er perfekt for fint tøy som både er sort- og hvitfarget siden det låser fargen inne i tøyet. Du må imidlertid merke deg hvilket stoff plagget er laget av. Dessverre er det noen stoffprodusenter som bruker farger som ikke er kompatible med visse stoffer. For å unngå at fargene smitter av i denne situasjonen anbefaler vi at du sorterer skittentøyet og vasker like farger sammen. I tillegg er det best å sortere skittentøyet etter stofftype siden dette vasker klærne på den mest effektive måten.

4. Miljøvennlig

Siden nye SA8 Color Liquid Detergent alt er oppløst, er vaskemiddelet optimalisert for vask ved svært lave temperaturer helt ned til 15 ºC. Derfor kan du spare penger og energi, noe som gagner både lommeboken og planeten. SA8 Color Liquid inneholder det spesielle BIOQUEST FORMULA™ som sikrer at vaskemiddelet rengjør og beskytter fargene i tøyet på en effektiv måte, samtidig som det er miljøvennlig og biologisk nedbrytbart. Og det beste av alt er at du kan føle deg trygg på at det fargede tøyet ditt beholder fargene i lang tid fremover.

5. Egnet for hele familien

Nye SA8 Color Liquid Detergent er også fosfatfritt og inneholder ikke blekemidler eller optisk hvitt. Dette betyr at det er et tryggere alternativ for deg og familien din. I tillegg er det dermatologisk testet for å sikre at det ikke etterlater noen skadelige rester på klærne.

6. Små mengder gjør stor forskjell

I likhet med mange av Amways rengjøringsprodukter er SA8 Color Liquid konsentrert, og du trenger derfor bare en liten mengde for hver vask. Antall vasker per flaske avhenger av mange ting, for eksempel hvor skittent tøyet er, hvor mye du vasker og hvor hardt vannet er i området du bor i. I en standard vaskemaskin med 4,5 kg middels skittent tøy og middels hardt vann vasker du 33 maskiner med SA8 Color Liquid. Dette betyr at det rekker til flere vasker uten at du går på kompromiss med renheten!

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår