Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Laget i Europa

Hjemmet

Har du noen gang tenkt over hvor de flytende rengjøringsproduktene våre er fremstilt? Finn ut hvordan vi forbedret karbonavtrykket vårt ved å flytte produksjonen til Europa.

Visste du at flytende AMWAY HOME™-produkter er produsert i Europa og ikke i USA? Helt frem til 2011 produserte vi alt i Ada i Michigan i USA, og fraktet det derfra til det europeiske hovedlageret vårt i Venlo. Det er over 6 000 kilometer – og innebærer mye logistikk og karbonutslipp!

Så for nesten 10 år siden tok vi den viktige beslutningen om å flytte den europeiske produksjonen fra Ada til Vandeputte i Belgia. Derfra er det kort vei til det sentrale lageret vårt i Venlo, og videre til de lokale europeiske lagrene våre – eller direkte til deg.

En mer fleksibel og responsiv forsyningskjede

Ved å produsere de flytende AMWAY HOME-produktene i Belgia, har vi fått en mer effektiv forsyningskjede – og her er det du som er vinneren! Du kan nå sette din lit til en fleksibel, responsiv forsyningskjede som kan reagere raskt på behovene dine, og samtidig være trygg i vissheten om at Amway har satt i verk reelle tiltak for å redusere selskapets totale karbonavtrykk. “Laget i Belgia” betyr til syvende og sist at vi kan tilby mange flere bærekraftige produkter enn før!

Alle våre rengjøringprodukter holder høy kvalitet, er bedre for miljøet og kan ofte tynnes ut med vann slik at de rekker til enda flere rengjøringer. Hvis du er interessert i produktene i SA8™-serien, husk at disse produktene kun bruker biologisk nedbrytbare rengjøringsmidler. Produktene i L.O.C.™-serien bruker kun biologisk nedbrytbare ingredienser og naturlige, planteavledede syrer. Mange av produktene våre, blant annet DISH DROPS™, er også konsentrerte for å gjøre dem mer effektive.

Konsekvent høy kvalitet og høye sikkerhetsstandarder

Viktigst av alt – til tross for at vi har redusert selskapets karbonutslipp ved å flytte til Europa, så har ikke dette på noen måte gått ut over kvaliteten.

Snarere tvert imot. AMWAY HOME-produktformuleringer og emballasje møter fortsatt de høyeste kvalitets- og ytelsesstandarder. Vi har beholdt vår kvalitetssertifisering og våre kvalitetsutmerkelser, blant annet BIOQUEST Formula for biologisk nedbrytbare rengjøringsprodukter, AISE Charter for bærekraftig rengjøring og Safer Choice for sikrere preparater. “Laget i Belgia” betyr også at det er laget med omtanke – omtanke for både deg og miljøet.

Beslektet innhold

De fine detaljene

Vask, oppvask og rengjøring til hjemmet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår