Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Stocksy

Send smaksløkene på verdensomseiling

Hjemmet

Prøv disse eksotiske nyttårsrettene – de smaker deilig og setter prikken over i-en på nyttårsfesten

Amway har mange internasjonale medarbeidere, og en rekke ABOer driver forretning utenfor Europas grenser. Vi vil gjerne feire dette mangfoldet, og glede oss over hvordan det beriker livene og forretningene våre. La deg inspirere av forskjellige kulturer med en samling av internasjonale oppskrifter og nyttårstradisjoner fra våre Amway-kolleger. Bruk disse oppskriftene og tradisjonene til å få nyttårsstemningen på topp og tilfredsstille smaksløkene til alle gjestene på nyttårsfesten. Nyt et knippe av nye retter fra alle fire verdenshjørner som du kan lage hele året – hjemme i ditt eget kjøkken!

Pakistansk aubergine med yoghurtsaus

Nyttårsfeiringen i Pakistan handler vanligvis om fyrverkeri og hyggelige lag sammen med venner. De fleste tradisjonelle, pakistanske retter inneholder kjøtt, men denne aubergineretten med yoghurtsaus kan nytes av alle. Den er enkel å lage og blir garantert et populært innslag på menyen – hva mer kan man ønske seg fra en nyttårsrett?
Muna Mohsin, Pakistan

Last ned oppskriften her
som PDF / som ePub

Russisk «Sild under pels»-salat

Gi gjestene dine en spennende smaksopplevelse med denne fargerike, ekstravagante salaten. Du trenger ikke fortelle gjestene at den ser mye mer avansert ut å lage enn den egentlig er. Du kan lage salaten dagen før slik at du unngår hastverk før festen, og slik at smakene får satt seg før gjestene gjør innhugg. Og hvis du virkelig vil følge russiske tradisjoner, lytter du til klokkene i Kreml på TV ved midnatt. Ved det tolvte slaget sier du «Na Zdorovie» som betyr «Godt nytt år!», og utveksler gaver.
Vera Krylova, Russland

Last ned oppskriften her
som PDF / som ePub

Indisk biryani med kylling

Nyttår feires på mange måter i India, men for å spare tid konsentrerer man seg vanligvis om én hovedrett. Denne kyllingbiryanien inneholder eksotiske krydder, mørt kjøtt og deilig ris og setter utvilsomt kronen på verket på nyttårsfesten. Du kan velge om du vil tilsette kylling, lam eller bare grønnsaker, men ikke spar på krydderne.
Rohini Lahiri, India

Last ned oppskriften her
som PDF / som ePub

Accras med torsk og gratinert papaya fra Martinique

Julesesongen er en viktig høytid på Martinique. Den starter i november med førjulsarrangementer med tradisjonelle sanger, matretter og drikkevarer, og slutter vanligvis 1. januar. Kun det beste er godt nok i kles- og matveien, særlig den 31. desember! Det er vanlig å arrangere store festligheter for å ønske det nye året velkommen, gjerne med buffé og sjampanje ute på en restaurant. Den tradisjonelle retten Accras de morue består av friterte fiskeboller av torsk. Retten kommer fra de franske Antillene, men har sin opprinnelse fra Afrika.
Tatiana Altmann, Martinique

Last ned oppskriften her
som PDF / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår