Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Fotolia

En middag over alle middager!

Hjemmet

Selv om du sannsynligvis ikke trenger det, har vi funnet en perfekt unnskyldning for å invitere til overdådig, amerikansk julemiddag.

Julen er en høytid de tar på alvor i mange amerikanske hjem. Siden vi dette året markerte Amways 60-årsjubileum, lot vi oss inspirere av A60-feiringene og samlet sammen et utvalg av favorittoppskriftene våre fra det amerikanske julerepertoaret. Med oppskrifter fra flere amerikanske stater, er julemenyen vår en uimotståelig symfoni av smaker, kulturer og tradisjoner, som ikke bare er en hyllest til den utrolige, globale Amway-familien, men også en prestasjon som kommer til å imponere gjestene dine.

Tradisjonelle smaksbomber

Fra øst til vest og nord til sør er amerikanske juleretter like smaksrike som de er tradisjonsrike. På denne årstiden samles familier til hyggelig samvær fra fjern og nær, og deler favorittoppskrifter, lager mat og ikke minst spiser sammen. I tråd med denne praksisen har vi samlet juleoppskrifter fra alle kanter av USA i en stjernespekket fireretters meny, slik at du kan ta del i de amerikanske tradisjonene og gjøre jule- eller festmiddagene dine til uforglemmelige opplevelser.

Merk: Oppskriftene er beregnet på fire personer, så øk mengden avhengig av hvor mange gjester du venter.

Sopp med vegetarfyll

Leter du etter inspirasjon til en smakfull forrett til julebordet? Sopp er velsmakende og næringsrik mat i sin egen rett, og ikke bare som tilbehør. Hvorfor gjør du ikke litt ekstra ut av det og fyller dem med enda flere vegetariske herligheter som gjør dem til små smaksbomber som gir deg vann i munnen ved første blikk? Ved å steke den røde paprikaen – også kjent som julepaprika fordi den modnes og skifter farge fra grønn til rød i løpet av julesesongen – med løk, soppstilker og persille i en 25 cm iCookTM non-stick-stekepanne, lager du en fristende base. Ved å fylle soppen og sette den tilbake i non-stick-pannen med lokket på, fører dampen den gode smaken dypt inn i soppen og sørger for at hver bit er like velsmakende.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Biff med gorgonzola- og urtesmør med potet- og flaskegresskarmos

Bring julestemningen fra Midtvesten inn i hjemmet ditt med en julespesialitet fra Nebraska – biff! Ved å bruke en iCook Senior sauterpanne med lokk og tilsette gorgonzola- og urtesmør, sørger du for at biffen din blir saftig og smakfull, samtidig som du oppnår den perfekte balansen mellom sprø stekeskorpe og mørt kjøtt. Lag tilbehør av potetmos tilsatt flaskegresskar i en iCook 4L kasserolle med lokk, og voilà så har du en nydelig hovedrett.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Torsk med mandelfyll og ovnsstekte poteter

Ved å ha med et innslag fra den amerikansk-italienske juletradisjonen «La Festa dei Sette Pesci» (festmåltid med syv fiskeslag) på julebordet ditt, får du ekstra julestemning rundt bordet. Med denne torskeretten med mandelfyll (eventuelt et annet fyll etter smak) får du et velsmakende fiskeinnslag i julefesten. Når du steker torsken – eventuelt med litt bacon – over lav varme på en iCook 30 cm non-stick-stekepanne med lokk, er det lett å passe på at den blir gjennomstekt samtidig som du kan nyte den besnærende aromaen som stiger opp fra pannen under steking. Pannestekte poteter setter prikken over i-en på denne fristende retten.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Tranebærpai uten bunn

Denne lune paien er en perfekt avslutning på en amerikansk festmiddag på en kald vinterkveld. Det tar bare 15 minutter å tilberede paien, og det finnes ikke bedre måter å rense ganen på.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Enkel oppvask

© Stocksy

Hvis det er én ting ingen ser frem til i jula, så er det oppvasken og rengjøringen etter middag. Med Amway Dish Drop-serien går rengjøringen raskt og enkelt unna. Sørg for at du har nok: DISH DROPS TM Automatic Dishwasher Tablets , DISH DROPS TM Concentrated Dishwashing Liquid og DISH DROPS TM Stainless Steel Scouring Products.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår