Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Velsmakende ukrainsk mat

Hjemmet

Helt fra Ukraina – deilige nye oppskrifter!

Andrii Pidlubnyi er en Founders Platinum ABO fra Kiev i Ukraina, og han er så vennlig å dele to av sine favorittoppskrifter fra Ukraina med oss – kremet suppe med erter, mynte og krutonger og ratatouille med ukrainsk vri – samt gode iCook™-tips. Finn ut hvordan du raskt og enkelt kan lage disse velsmakende rettene hjemme. Vi er sikker på at disse rettene ligger godt an til å bli nye middagsfavoritter, selv på travle hverdager! Vi har også inkluder en spesiell ukrainsk dessert som er perfekt som en søt fristelse etter middagen, eller til og med til frokost.


Kremet suppe med erter, mynte og krutonger

Denne mettende vegetarsuppen er mat for sjelen, og én porsjon er aldri nok. Du har sannsynligvis alle ingrediensene i skapene allerede, så det er ikke nødvendig å oppsøke spesialbutikker for å finne det du trenger. Suppe er også en praktisk rett når du vil bruke opp ingredienser som har sett bedre dager, og ikke minst er det en fantastisk måte å lure i barna «ekle» grønnsaker på. Se hvordan Andrii rører sammen den kremete suppen på én-to-tre i denne
demonstrasjonsvideoen som selv den mest uerfarne kokk kan følge.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub


Ratatouille med ukrainsk vri

Denne deilige oppskriften passer like bra til varme som til kalde dager. De mange ferske grønnsakene gjør retten forfriskende om sommeren. På spesielt varme dager kan det lønne seg å hoppe over mozzarellaosten slik at retten blir ekstra lett. For kaldere dager bør mozzarellaosten absolutt være med, og retten bør serveres sammen med ferskt brød – én porsjon er definitivt ikke nok! Følg Andriis oppskrift og se hvordan han lager retten i denne trinnvise
videoen.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub


Søte nalysnyky – ukrainske pannekaker

Disse pannekakene anbefales spesielt av Amagram siden de er nydelige på smak! De er en fantastisk godbit som kan deles med familie og venner, og de er også fine å lage sammen. Én person kan steke pannekakene mens en annen lager fyllet. Og ikke nok med det, du kan også lage forskjellige typer fyll, for eksempel en middagsversjon med kjøttdeig, urtebakte egg, sopp eller kål – det finnes utallige varianter å velge mellom! Men siden vi alle liker søte retter, er versjonen med bær og søtt cottage cheese-fyll favoritten som dessert eller til en smakfull søndagsfrokost.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Beslektet innhold

Neste stopp: Finland

Hjemmet

Mer

Oppskrifter fra Romania

Hjemmet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår