Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Lekende lett rengjøring

Hjemmet

Amway har en rekke smarte hjelpemidler til hjemmet. Finn ut mer om disse nå slik at du kan gjøre rengjøringen lekende lett!

Enten det er oppvasken, klesvasken eller gulvvasken som står for tur, kan det ofte føles som om rengjøringen aldri tar slutt. Men når du har praktiske rengjøringsprodukter fra AMWAY HOME™, kan du lett gjøre rengjøringen til en effektiv og praktisk oppgave.

Sikker for deg og for miljøet

Du er kanskje ikke klar over det, men en rekke av rengjøringsproduktene fra AMWAY HOME må uttynnes før de kan brukes. Derfor varer de lenger, og ikke nok med det, produktene er også mye mindre skadelige for miljøet. Mange er sertifiserte som miljøvennlige og er til og med testet og offisielt sertifiserte som mer skånsomme mot huden og miljøet.

Når du skal tynne ut disse produktene, er det godt å ha smarte hjelpemidler til å gjøre jobben så enkel som mulig. Etter vår mening finnes det ikke et mer klassisk og enkelt hjelpemiddel enn AMWAY HOME Pistol Grip Sprayer Bottle. Hvis du for eksempel bruker L.O.C Multi-Purpose cleanser som rengjøringsspray, trenger du bare å tilsette 450 ml vann opp til 9:1-streken i sprayflasken med pistolgrep og etterfylle med Multi-Purpose Cleaner opp til 500 ml-streken. Deretter kan du gjøre det enkelt å huske innholdet i flasken ved å merke den med en AMWAY HOME Care Label. Disse etikettene er spesiallaget for sprayflasken med pistolgrep.

Effektiv pumping

AMWAY HOME Plunger Dispenser er tilgjengelig for 1-liters og 4-liters Amway-produkter og doserer 3 ml av gangen fra en 1-liters flaske. Pumpedispenseren har en slitesterk, fjærbelastet mekanisme av solid plast og er kompatibel med en rekke Amway-produkter. Og best av alt er at de er lette å betjene med én hånd slik at rengjøringen blir enda enklere!

Praktisk klesvask

Foretrekker du pulver eller flytende vaskemiddel til effektiv klesvask? Uansett hva du foretrekker, er AMWAY HOME Dispenser Balls den perfekte måten å sørge for at vaskemiddelet kommer helt inn til midten av klesvasken på. Og det mest praktiske med såpeballene er at du unngår såpeskuffen som ofte blokkeres og må rengjøres, slik at du kaster bort vaskemiddel.

Med AMWAY HOME Pour and Measure Cap kan du dosere nøyaktige mengder av vaskemiddel hver gang. Overflødig vaskemiddel renner tilbake i flasken uten å dryppe.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår