Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Konsentrert, flytende vaskekraft

Hjemmet

Hvorfor er det så mange som foretrekker flytende vaskemiddel? Fordi det er særdeles praktisk og effektivt.

Flytende vaskemidler ble først utviklet tidlig på nittenhundretallet, og siden det er en særdeles praktisk og effektiv måte å vaske tekstiler på, ble de raskt et populært alternativ. Alt som trengs er å skru av korken, bruke den som målebeger for vaskemidlet og helle det i maskinen. Fiks ferdig!

Flytende vaskemiddel oppløses helt i vann, slik at det ikke hoper seg opp i tekstilfibrene og forårsaker hudirritasjon. Det er også mer effektivt å forbehandle flekker med flytende vaskemiddel enn med pulver. Som ABO Renate Großschädl fra Østerrike sier: «Jeg liker å bruke SA8 flytende vaskemiddel på nye klær før de brukes for første gang. Og vi forbehandler alltid flekker med SA8 flytende vaskemiddel.»

Eksklusiv, biologisk nedbrytbar formel

Amway har utviklet en hel familie med SA8 flytende vaskemidler for forskjellige typer tekstiler. De har imidlertid alle én ting til felles – den eksklusive, biologisk nedbrytbare BIOQUEST™-formelen og en lett duft. Hvite tekstiler forblir hvite, farger beholder fargen og mørke tekstiler falmer ikke!

ABO Birgitte Brunsteiner fra Østerrike skriver: «SA8 er særdeles effektivt, og det lukter godt – men ikke så sterkt som vanlige vaskemidler. Stadig flere tekstiler bør vaskes på lave temperaturer og her er SA8 en klar vinner.»

SA8 Liquid Concentrated Liquid Laundry Detergent egner seg spesielt godt til energisparende vask ved lave temperaturer. Ved bruk av bio-enzymer og et naturlig middel til bløtgjøring av vannet gir det førsteklasses vaskeresultater. Det er tilgjengelig i to størrelser: 1 l og i en praktisk økonomipakning på 4 l.

ABO Sandra Treitler, også fra Østerrike, forteller videre: «SA8 er konsentrert og du trenger bare 20 ml per vask. Det inneholder biologisk nedbrytbare ingredienser, men verken fosfater eller klorin. Og det er spesielt godt egnet til kaldvask. Tøyet føles mykt etter vask, og det har en ren, frisk duft.»

SA8 Delicate Concentrated Liquid Laundry Detergent inneholder biologisk nedbrytbare, plantebaserte ingredienser som løfter smusset skånsomt ut av tekstilene. Det er derfor spesielt godt egnet for fine tekstiler som silke og ull, og for sportsklær med spesielle overflatebehandlinger. Det kan brukes både til hånd- og maskinvask, og ved alle temperaturer.

Imponerende effektivitet

Det er ikke bare fine tekstiler vi bryr oss om, fin hud trenger også ekstra pleie og omsorg! SA8 Baby Concentrated Liquid Laundry Detergent with Softening Effect er spesielt utformet for myk babyhud og andre sensitive hudtyper, og er tøff mot flekker, men snill mot huden.

Mørke farger trenger særbehandling for å unngå falming, noe som førte til av vi utviklet SA8 Black Concentrated Liquid Laundry Detergent for Dark Clothes. Dette vaskemidlet kan til og med friske opp den mørke fargen på gamle bomullstekstiler ved skånsom fjerning av mikrofibrillene, slik at tekstilene ser nyere ut.

«Vi deler gjerne vår egen begeistring over fordelene og egenskapene til SA8 flytende vaskemiddel med kundene våre,» forteller Sandra. «Og med tilfredshetsgarantien fra Amway er det helt risikofritt.» Hva venter du på? Prøv selv, da vel!

Beslektet innhold

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår