Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© iStockphoto

Enkelt men smakfullt

Hjemmet

Imponer gjestene dine med en næringsrik, lett rett, perfekt for varme kvelder

Nå som sommeren endelig er her, er det på tide å feire de varme sommerkveldene vi har savnet så veldig! Og det kan ikke gjøres bedre enn ved å invitere venner og familie til et hyggelig middagsselskap. Imponer gjestene dine med denne deilige oppskriften, som er rask å lage når du bruker kokekarene fra iCook™.

Sjømat- og grønnsakssalat med soyadressing

Last ned oppskriften her i PDF -format / som ePub

Hvorfor bruke kjeler og panner fra iCook?

En av de mange fordelene med å bruke iCook-kjelene er at måltidene kan gjøres mer næringsrike med disse produktenes spesialfunksjoner.

OPTITEMP-bunnene i iCook-kjelene gir bedre varmefordeling for mer balansert tilberedning.

VITALOK-metoden med lavt væskeforbruk låser inn de viktige vitaminene og mineralene. Sett et iCook-lokk godt på plass på den tilhørende kjelen under varmebehandlingen. Den ideelle tilpasningen og vekten på lokket forsegler kjelen. Fukten i maten danner naturlig damp som skaper en tynn hinne av vann mellom lokket og kjelen og dermed låser inn næringsstoffene i maten. Ta en titt på VITALOK-videoen vår for å se hvordan det fungerer:

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår