Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Laget i Finland

Hjemmet

Prøv disse sterkt anbefalte oppskriftene.

Amway-forretningseiere fra Finland var neste ut på listen da vi ba om oppskrifter på favorittretter på vår kulinariske iCook™-reise.

Emma Pohjoispää, 15 % pin-nivå fra byen Seinäjoki sier hun alltid er på jakt etter oppskrifter som er «enkle og raske å tilberede, sunne og som selvfølgelig smaker godt». Derfor er hun en tilhenger av en av oppskriftene som inneholder NUTRIWAY™ All Plant Protein Powder: gresskar- og søtpotetsuppe med kokosmelk.

Emma tilpasser oppskriften etter egen smak også. «Jeg bruker bare litt vann til å koke grønnsakene – du trenger ikke mer når du bruker en iCook-kjele – så jeg hopper over silingen. Jeg liker tykke, kraftige supper, så vanligvis har jeg ikke i mer væske! Denne suppen er perfekt som en mettende lunsj eller rett etter trening.»

Gresskar- og søtpotetsuppe med kokosmelk

En eksotisk vri på en moderne klassiker

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Anne Kekoni er en Emerald-ABO fra Espoo. Hun forteller oss at «iCook Blender er fantastisk! Jeg var ute etter en sunn og smakfull oppskrift. Jeg elsker navnene på All Plant Protein-smoothiene: vår, sommer og høst. Sommersmoothien er min families favoritt! Smoothies er lette å lage og kan nytes når som helst. Vær modig med å prøve ulike kombinasjoner – alle finner sin egen favoritt. Jeg varierer oppskriftene mine med spinat, salatblader og frosne mangobiter.»

Sommersmoothie

Enkel, frisk og perfekt for en vitaminrik frokost eller proteinsnack

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Klassisk finsk fisk

Hvis du vil prøve ut noe fra det lokale kjøkkenet i Finland, kan du prøve denne sunne lakseretten – lett å lage med iCook-kjelene.

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår