Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

SA8 Liquid Detergent blir fornyet

Hjemmet

Den samme fantastiske formelen i en flott ny pakke

De sier at de minste pakkene er de beste. Du bør høre på dem – de har helt rett. I en spennende forvandling blir den elskede SA8TM Liquid Concentrated Laundry Detergent snart tilgjengelig i en praktisk, mindre størrelse.

Den kaster av seg den tidligere 1,5-litersflasken til fordel for en ny 1,0-litersversjon, slik at vaskemiddelet blir enda enklere å bruke for å få skinnende rene resultater. Nysgjerrig på hva den nye designen innebærer?

Hva er nytt?

Det handler om å være praktisk. Fornyelsen av SA8 Liquid Concentrated Laundry Detergent gir en mer praktisk og familie- og vaskevennlig design som er enklere å bruke enn forgjengeren. Kort sagt:

  1. En mindre flaske på 1 liter som er lettere å holde og helle av.

  2. Størrelsen er på linje med andre flytende SA8-produkter, inkludert SA8 Baby Concentrated Liquid Laundry Detergent, SA8 Delicate og SA8 Black.

  3. En gjennomsiktig målelinje så du kan se hvor mye du har igjen.

  4. Samme flaskedesign som SA8 Baby Liquid for sterkere og tydeligere varemerking.

Du trenger ikke å engste deg – vi har ikke tuklet med den fantastiske formelen i SA8 Liquid Concentrated Laundry Detergent.

5 grunner til å bruke flytende vaskemiddel

Trenger du flere grunner til å prøve SA8 Liquid Concentrated Laundry Detergent (og anbefale det til kundene dine)? Her er fem fordeler med flytende vaskemidler:

  1. Flekkfjerning: flytende vaskemidler – og spesielt den kraftige formelen i SA8 Liquid Concentrated Laundry Detergent med to enzymer – trenger umiddelbart dypt inn i fibrene for å løfte og frigjøre vanskelige (og spesielt fettholdige) flekker.

  2. Lettoppløselig: flytende vaskemidler løses raskere opp i vann og er lettere å skylle ut. Dette hindrer at klærne blir stive eller irriterende mot huden, fordi det ikke blir liggende igjen såperester når vasken er ferdig.

  3. Kald vask: flytende vaskemidler fungerer spesielt godt ved lave temperaturer – SA8 Liquid Concentrated Laundry Detergent kan gi gode resultater for vask helt nede i 15 grader Celsius – noe som gjør dem perfekte for tekstiler som har lett for å krympe. Ja, vi tenker på dere: bomull, viskose, bambus og alle syntetiske stoffer som inneholder elastan.

  4. Farget tøy: flytende vaskemidler inneholder vanligvis spesielle midler – for eksempel inneholder SA8 naturlige mykgjøringsmidler – slik at de blir milde mot klærne så de føles bedre og tar seg god ut med klarere farger. De er ideelle for moderne tekstiler, inkludert treningstøy.

  5. Praktisk: flytende vaskemidler er lettere å måle opp, noe som betyr at du ikke bare får riktig dosering og sparer vaskemidler, men også at du sparer vaskemaskinen mot avleiringer og oppbygging av såperester.

Kommer snart!

Følg med fremover i begynnelsen av 2019. De nye SA8-flaskene kommer ut på ditt marked så snart lagerbeholdningen tillater det.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår