Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

Kom igjen og wok!

Hjemmet

Retter du aldri hadde trodd du kunne få til med denne stekepannen.

Visste du at du kan bruke iCook™ Wok til å lage en mengde andre retter enn de tradisjonelle wokrettene og andre asiatisk-inspirerte oppskrifter? Det er helt sant – du kan for eksempel prøve med meksikanske fajitas eller spansk paella! Det er på tide å sette soyasausen og sesamoljen til side, åpne tankene og kjøkkenskapene – og tenke utenfor den vanlige wokboksen! Vi vil gjerne gi deg noen ideer om hva du kan bruke denne store og praktiske stekepannen til.

Hva? Med en wok???

Utnytt den sjenerøse størrelsen på iCook Wok, og lag velsmakende panneretter til hele familien eller neste middagsselskap:

  1. Stek større biter med kjøtt eller fisk i fristende sauser. Bare legg langsomt til flere og flere ingredienser i denne sjenerøse pannen, og la dem putre i vei i sine egne safter.

  2. Du kan til og med lage en smakfull pastasaus til familien med iCook Wok.

  3. Tilbered den smakfulle meksikanske blandingen til kylling-fajitas i wokken. Du får mye bedre plass enn i en vanlig stekepanne, og du kan bruke mindre olje, slik at de blir sunnere. Prøv oppskriften vår, som du finner nedenfor.

Ikke glem å fortelle middagsgjestene at du brukte iCook Wok – de vil bli forbauset og veldig imponert!

Last ned oppskriften her som PDF / som ePub

Fordeler med iCook

  1. Du kan bruke iCook Wok på alle slags kokeplater, inkludert moderne induksjonsplater.

  2. Wokken er utviklet og produsert med presisjon i en 7-lags konstruksjon av høy kvalitet. Den har en bred bunn for jevn varmefordeling og vinklede sidevegger på innsiden for optimal tilberedning.

  3. Bunnen på hver av stekepannene inneholder den eksklusive OPTITEMP-teknologien, som forbedrer varmefordelingen i bunnen av pannen med opptil 92 %. Det betyr at du kan bruke mindre olje og dermed lage mer fettfattig mat.

  4. Og i tillegg kan du, når du setter lokket på, aktivere VITALOK-funksjonen, som forsegler inn næringsstoffer som ellers ville gå tapt med kokedampen.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår