Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS
© Getty Images

En smak av Tyskland

Hjemmet

Tyske ABO-er deler sine tradisjonelle favorittoppskrifter

I vår andre runde med den nye, interaktive funksjonen for oppskrifter deler ABO-er fra det vakre Tyskland favorittoppskriftene sine og tips om tilberedning med iCookTM. Er du klar for noen tradisjonelle smaker? Da går vi i gang.

Smaken av Gemütlichkeit

Fra sprø schnitzler til kraftige svineknoker, langsomt stekt and, rødkål, skarp potetsalat, delikat fisk og pølser i alle smaker og fasonger – det tyske kjøkkenet mangler ikke smak, karakter eller varme. Konseptet Gemütlichkeit – en stemning av hygge og vennskapelighet – er innbakt ikke bare i smaken på rettene, men også i måten de tilberedes og deles på. Tre av våre tyske ABO-er sprer gleden ved å dele sine favorittoppskrifter med oss, samtidig som de gir oss tips om hvordan det er best å tilberede dem med iCook-kjelene våre.

En tradisjonell favoritt i festlig lag

For 6 %-ABO Alexandra Klass fra Krefelt må feststemt vintermat ikke bare smake godt og inneholde de tradisjonelle smakene, den må også være rask å tilberede. «Dette er en enkel oppskrift» sier hun om familiens yndlingsrett, en fargerik gulasj med melboller, salat og tranebærfylte pærer, «men jeg vil gi den fem av fem mulige stjerner».

Enkelheten, både i tilberedning og smak, kommer fra en tradisjonell grunnoppskrift som Klass har tilpasset til iCook-wokken med VITALOK. «Nå trenger jeg ikke lenger bekymre meg om at noe skal svi seg, og det blir færre panner å vaske», sier hun.

Festgulasj med melboller, vårsalat og pære med tranebærfyll

Last ned oppskriften her i PDF -format / som ePub

Fettfattig med en smak av Middelhavet

I henhold til Diamond-ABO Nicole Oechsle, som kommer fra den sjarmerende byen Mietingen, må en rett ha likevekt for å bli perfekt. En av hennes store favoritter, biff med middelhavsgrønnsaker og fettfattige Käsespätzle, balanserer godt mellom tradisjonell tysk kraftkost og lette grønnsaker fra Middelhavsområdet og fettfattige eggnudler med ost. «Dette er en av favorittoppskriftene mine, og veldig lett å tilberede», sier Oechsle.

Biff med middelhavsgrønnsaker og fettfattige käsespätzle

Last ned oppskriften her i PDF -format / som ePub

Smakfullt og balansert

Balanse – perfekt smak, enkel tilberedning og sunne ingredienser – er det som definerer det perfekte festmåltidet for venninnene og ABO-ene Julia Weber (Pearl) og Natalie Goldbeck (Platinum). Disse damene, som kommer fra det de selv sier er «Tysklands beste by», Aschaffenburg, sier at favorittretten deres, en smakfull rødbetsuppe med tørkede fikner og hasselnøtter, ikke bare er en drøm å tilberede, men sunn også.

«Det er lett. Veldig lett», sier Weber med et smil om oppskriften som kombinerer to suksessrike Amway-merkevarer – iCook-kjeler og -panner og Bodykey fra NUTRIWAYTM. «Du trenger ikke å gå ofte til legen lenger», legger Goldbeck til. «Den er rask, smakfull og sunn!»

Festlig rødbetsuppe med tørkede fikner og hasselnøtter

Last ned oppskriften her i PDF -format / som ePub

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår