Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

Legg ut på et kulinarisk eventyr til jul

Hjemmet

Internasjonalt inspirerte menyer vil hjelpe deg med å komme i julestemning – og iCook er den perfekte partneren for forberedelsene.

Hvert land har sine egne unike mattradisjoner. Kunne du tenke deg å prøve noen av dem? Finn fram ditt favorittsett fra iCookTM
og la oss dra på et kulinarisk eventyr. Vi presenterer to fantastiske trerettersmenyer, alle med tre oppskrifter du kan laste ned – forrett, hovedrett og dessert – inspirert av de mest populære julerettene verden rundt. Disse vil glede hjertet ditt og gi smaksløkene dine julestemning.

En reise gjennom julesmakene

Hver nasjon har sin egen oppfatning av hva som anses som julemat. I Frankrike er Foie Gras og Bûche de Noël julefavorittene, mens julebordet i Finland aldri er komplett uten tradisjonell sildesalat, bakte grønnsaker og stekt kjøtt. I Italia vil du sannsynligvis få servert ål, og i Polen vil du nok få sild. I Hellas blir hovedretten etterfulgt av Melomakarona – honningkjeks med sirup og nøtter. I Storbritannia finner du garantert stekt fjærkre, rosenkål og kjøttpai på menyen. Det alle rettene har til felles er en spesifikk julesmak, en smak av kjærlighet, tradisjon og julestemning.

Vi har latt oss inspirere av smakfulle retter verden rundt og satt sammen to deilige trerettersmenyer – én vegetarisk og én med kjøtt – for å pirre smaksløkene dine. På menyene finner du pikant, marinert sild, velduftende stekt kylling med skinn fylt av urter, en julesalat, gresskar-risotto og to deilige desserter – fyldig sjokolademousse og bakte epler og pærer. Disse vil garantert imponere alle rundt bordet! Hvis du er klar til å gi dem et forsøk, kan du klikke nedenfor eller laste dem ned som en praktisk PDF-utskrift eller ePub slik at du kan bruke eBook-leseren eller appen du liker best eller lagre dem på enheten din.

Sesong for julegaver

Kjøkkensettene fra iCook er fantastiske gaver for de som nettopp har startet på sin kulinariske reise. Pakk inn et iCook Basic Set som en gave. Et enda bedre alternativ er å gjøre det meste ut av Starter Set-kampanjen for å få dine kjære til å smile denne julen.

Trerettersmeny med kjøtt

Last ned oppskriftene her:

  1. Tradisjonell marinert sild (som PDF / som ePub )

  2. Stekt kylling med urter under skinnet (som PDF / som ePub )

  3. Sjokolademousse med bjørnebær og fløte (som PDF / som ePub )

Treretters vegetarisk meny

Last ned oppskriftene her:

  1. Julekål, stekt søtpotet og pastinakksalat med fetaost, pekannøtter og granateple (som PDF / som ePub )

  2. Ovnsbakt risotto med gresskar (som PDF / som ePub )

  3. Bakte epler og pærer med tranebær og salvie (som PDF / som ePub )

Beslektet innhold

Oppskrifter fra Romania

Hjemmet

Mer

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår