Favoritter (0) 0 Favoritter

Favorittlisten din er tom!

TAKK! DINE FAVORITTER HAR BLITT OVERFØRT TIL HANDLEKURVEN

ABOER I FOKUS

En smak av Romania

Hjemmet

Gjør dine matkunnskaper enda rikere med favorittoppskriftene til våre rumenske ABO-er

I første del av vår nye, interaktive oppskriftsinnslag, vil ABO-er fra vakre Romania dele sine favorittoppskrifter og tilberedingstips for iCookTM
Klar til å få vann i munnen? Da setter vi igang.

En smeltedigel av smak

Selv om Romania kanskje er mest kjent for sine fortryllende middelalderbyer, befestede slott og, selvfølgelig, legenden om Dracula, har landet også en rik matkultur. Rumensk mat er påvirket av en lang historie med kulturelt samspill, og låner både fra landets naboer og resten av verden for å tilby sin egne, særpregede smak samtidig som de omfavner et internasjonalt tilbud.

Våre rumenske ABO-er deler sine favorittoppskrifter og kommer med tips om hvordan du best kan tilberede – og demonstrere – rettene for kunder og prospekter med kjøkkenutstyret fra iCook.

En liten bit tradisjon

Sapphire-ABO-ene Maria og Ioan Prelipcean fra den sjarmerende landsbyen Horodnic de Jos i Suceava i Romania deler en rett som lenge har vært familiens favoritt: luftig brød stekt på komfyr med iCook Family Prestige Set.

«Vi baker dette brødet minst én gang i uken og kompletterer det med andre oppskrifter,» sier de, og legger til at selv om brødet tradisjonelt sett bakes i ovnen, foretrekker de å bruke iCook-produkter for å gjøre klassikeren enda bedre.

«Smaken av brødet blir annerledes og mye bedre når det stekes på denne måten,» sier de. «For oss er denne oppskriften fem stjerner pluss (for smak) og perfekt for å demonstrere kvaliteten til iCook-produktene.»

Komfyrstekt rumensk brød

Du kan laste ned oppskriften som en PDF for utskrift eller som en ePub du kan bruke med e-bokappen du liker best.

Eksotisk adapsjon

For ABO-en Cornel Robu – en Emerald i Romania og Pearl i Italia – som stammer fra den rumenske byen Braila, er det viktigst at det er enkelt å lage.

«En lengre demonstrasjon kan bli kjedelig foran en gruppe», forklarer han. På grunn av dette oppgir han sursøt kalv med østerssopp og risnudler som sin favoritt.

«Når du har alle ingrediensene klare, er steketiden bare 30 minutter», sier han. «Og mens vi tilbereder maten, snakker vi om fordelene med iCook-utstyret og bruker en videoprojektor for å vise bilder.»

Oppskrift på sursøt kalv

Du kan laste ned oppskriften som en PDF for utskrift eller som en ePub du kan bruke med e-bokappen du liker best.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er filer som er lagret i nettleseren og brukes av de fleste websider til å hjelpe tilpasse Internett-opplevelsen.

Ved å fortsette å bruke websiden vårt uten å endre innstillingene, godtar du vår bruk av informasjonskapsler

Jeg forstår